A LEGJOBB VÁLASZTÁS A MOBILON TÁROLT FOTÓK BIZTONSÁGI MENTÉSÉHEZ! A QNAP KIADJA A GOOGLE FOTÓK BIZTONSÁGI MENTÉSI MEGOLDÁSÁT KORLÁTLAN TÁRHELLYEL

A MARS hatékony és az adatvédelmet előtérbe helyező biztonsági mentést nyújt

2022. november 21., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. csatlakozott a Google Fotók partnerprogramhoz és bemutatta az Google Fotókhoz tervezett fotómentési megoldását, a MARS-ot (Multi-Application Recovery Service). A MARS egy egyszerű módszert biztosít a felhasználóknak, hogy biztonsági mentést készíthessenek és áthelyezhessék a Google Fotók tartalmát QNAP NAS-ukra, így enyhítve a felhasználók aggodalmát a Google Fotók tárhely korlátai miatt. A felhasználók előfizetési díjak nélkül élvezhetik a megbízható, biztonságos és problémamentes fényképmentési élmény előnyeit. A Google Fotók biztonsági mentése a MARS-sal rendkívül könnyen elvégezhető egyszerű lépésekkel, egy intuitív felhasználói felülettel és automatikus biztonsági mentési ütemezéssel, ami segít felszabadítani a mobileszközök tárhelyét.

„Rendkívül bosszantó, amikor elfogy a mobiltelefon tárhelye, és ez egyre gyakoribbá válik a nagyobb felbontású fényképeket és videókat készítő modern mobilkamerák esetén. Sok mobilfelhasználó élvezi a Google Fotók szolgáltatást biztonsági mentési megoldásként fotóikhoz és videóikhoz. Mivel azonban a Google Fotók ingyenes és korlátlan tárhelyszolgáltatása megszűnt, sok felhasználó pénztárcabarát helyettesítést keres” – nyilatkozta Andy Yu, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A QNAP NAS megbízható és biztonságos tárolást kínál nagy kapacitással és produktivitási előnyökkel. Ha a MARS-t feltelepíted egy QNAP NAS-ra és bejelentkezel a Google-fiókoddal, azonnal megkezdheted a Google Fotók biztonsági mentését. Ennyire egyszerű.”

Rendszeres fotómentés a Google Drive tárhelyének felszabadításához
 A Google Fotók szolgáltatásból QNAP NAS-re történő első biztonsági mentést/migrációt követően az automatikus biztonsági mentési folyamat napi/heti/havi ütemezéssel is beállítható. Ez segít rendszeresen felszabadítani a Google Fotók korlátozott tárhelyét, és csökkenti a felhasználók esetleges aggodalmát a tárhely telítődése miatt, miközben rugalmasabbá teszi a felhőalapú tárhely használatát.

Erősebb felügyelet privát felhővel
 A QNAP NAS intelligens tárolási és biztonsági mentési megoldásokat kínál, amelyek kimagaslóan skálázhatók a gazdaságos JBOD-egységek rugalmas csatlakoztatásával. A RAID-támogatás hatékony védelmet nyújt a meghajtók meghibásodásából eredő adatvesztés ellen. A Pillanatképek, a QNAP NAS egyik általános funkciója, ami hatékonyan megvédi a fájlokat a zsarolóvírusokkal szemben. A legfontosabb az, hogy a felhasználók teljes felügyelettel rendelkeznek az adataik és azok felhasználási módja felett.

Tudj meg többet a QNAP Google Fotók biztonsági mentési megoldásáról!