A QNAP BEJELENTI A TS-X62 SOROZATÚ, INTEL® CELERON® N4505 KÉTMAGOS PROCESSZORRAL ÉRKEZŐ, 2,5 GBE MULTIMÉDIÁS NAS-RENDSZEREKET, AMELYEK TÁMOGATJÁK A HDMI 2.0-T, VALAMINT KÉT M.2 PCIE FOGLALATTAL ÉS PCIE BŐVÍTHETŐSÉGGEL RENDELKEZNEK

2022. december 8. Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta a TS-x62 NAS sorozatot. Az Intel® Celeron® kétmagos processzorokkal érkező sorozatba a 2 lemezes TS-262 és a 4 lemezes TS-462 modellek tartoznak. Mindkét megoldás egy 2,5 GbE csatlakozással és két M.2 PCIe bővítőhellyel rendelkezik az SSD-gyorsítótárazás támogatásához, ami nagyobb átviteli sebességet és gyorsabb hozzáférést biztosít a különféle tárolóalkalmazások felgyorsításához. Mindemellett egy PCIe Gen 3 bővítőhely is elérhető, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a NAS-ok funkcióit a QNAP PCIe bővítőkártyáinak széles választékával egészíthessék ki. A TS-x62-n tárolt multimédiás tartalmak egyszerűen streamelhetők a felhasználók otthonában, emellett a HDMI 2.1 kimenettel rendelkező televíziókon vagy monitorokon akár közvetlenül is megtekinthetők.

„Örülünk annak, hogy a QNAP-pal együttműködve útjára indíthatjuk a TS-x62 sorozatot, amely olyan hasznos képességeket biztosít az otthoni felhasználóknak, mint a 4K felbontású multimédiás streaming, a központi adattárolás és a hatékony fájlmentés. Az Intel® Celeron® N4505 processzor kiemelkedő teljesítményt nyújt az otthoni NAS-modellek kategóriájában, köszönhetően a kiváló együttműködési és multitasking képességeinek” – nyilatkozta Jason Ziller, az Intel Corporation ügyfélkapcsolati részlegének vezérigazgatója.


„Az Intel® Celeron® N4505 processzorral érkező TS-x62 sorozat bizonyítja QNAP elkötelezettségét amellett, hogy nagy teljesítményt és kiváló funkcionalitást biztosíton az otthoni felhasználóknak. Például az integrált Intel® OpenVINO™ AI-motornak köszönhetően a fotókezelő megoldás a korábbi rendszerekhez képest gyorsabb képazonosítást és rendszerezést biztosít” – tette hozzá Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója.

A TS-x62 sorozat alapértelmezés szerint a QNAP QTS operációs rendszerének legújabb verziójával – QTS 5.0.1 – érkezik, így a felhasználóknak egy gyorsabb, zökkenőmentesebb és könnyebb használati élményben lehet részük. A QuMagie, az intelligens AI-alapú fotókezelő alkalmazás ezentúl akár egy Edge TPU modul telepítésével is felgyorsítható (opcionális megvásárolható). A QTS 5.0 támogatja a TLS 1.3-at is a biztonság és a teljesítmény javításához, emellett az automatikus QTS- és alkalmazásfrissítések garantálják a NAS optimális működéséhez szükséges feltételeket.

A Plex® támogatás segítségével a TS-x62 képes a lemezen tárolt médiafájlok streamelésére a különböző mobileszközökre, DLNA®-készülékekre, valamint olyan televíziókra, amelyek elterjedt streaming megoldásokat használnak, beleértve a Roku®-t, az Apple TV®-t (a Qmedia segítségével), a Google Chromecast™-et és az Amazon Fire TV®-t. A Hybrid Backup Sync (HBS 3) különféle biztonsági mentési lehetőségeket biztosít, beleértve a másodlagos biztonsági mentést felhőbe, külső adattárolókra és távoli NAS-rendszerekre. A TS-x62 kapacitása egyszerűen növelhető további bővítőegységek csatlakoztatásával, vagy a HybridMount használatával, amely lehetővé teszi a népszerű felhőszolgáltatások, például Dropbox, Google Drive, OneDrive és más jelentős megoldások társítását. A NAS App Center emellett számos alkalmazást kínál a fájlkezeléshez, a produktivitás növeléséhez és még sok máshoz.

Legfőbb tulajdonságok

· TS-262-4G: 2 meghajtórekesz, 4 GB fedélzeti memória (nem bővíthető)
· TS-462-2G: 4 meghajtórekesz, 2 GB SO-DIMM DDR4-memória (1 x 2 GB)

Toronymodell; Intel® Celeron® N4505 kétmagos processzor 2,9 GHz-es Turbo Boosttal; használat közben cserélhető 2,5/3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps lemezek vagy SSD-k; 2 x M.2 2280 PCIe Gen 3 foglalat; 1 x 2,5 GBASE-T RJ45-port; 1 x PCIe Gen 3 bővítőhely; 2 x USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port, 2 x USB2.0-port; 1 x HDMI 2.0 4K@60Hz kimenet

További termékinformációért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.