A QNAP BEMUTATTA A TS-233 NAS RENDSZERT

A TS-233 intelligens tárolási és együttműködési megoldást biztosít a hibrid munkavégzéshez

2022. március 23., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a 2-lemezes TS-233 otthoni és irodai környezetbe szánt NAS készülékeit. A keskeny dizájnnal és csendes ventilátorral rendelkező TS-233 egy költséghatékony központi tárolási, biztonsági mentési, fájlmegosztási és multimédiás megoldást kínál, amely funkciókban gazdag NAS alkalmazásokkal rendelkezik a nagyobb produktivitás és a határtalan szórakozás biztosítása érdekében.

A TS-233 egy ARM Cortex® A55 négymagos processzorral, valamint 2 GB integrált memóriával rendelkezik. Akár 3,5 hüvelykes méretű SATA 6 Gb/s HDD/SSD-kkel is használható, emellett támogatja az AES-NI titkosítási gyorsítást, hogy javítsa a biztonságos, nagy sebességű biztonsági mentés/visszaállítás, fájlhozzáférés és megosztás gyorsaságát. A beépített NPU-val (Neural Network Processing Unit) rendelkező a TS-233 a QNAP AI Core (képfelismerő mesterséges intelligencia-alapú motor) teljesítményét is növeli a nagy sebességű arc- és tárgyfelismerés érdekében.

„A TS-233 számos lehetőséget kínál az otthoni felhasználók és a kisvállalkozások számára. Az otthoni felhasználók imádni fogják a központi biztonsági mentést, a privát felhőtárhelyet és a multimédiás lehetőségeket; míg az irodák és a szervezetek az egyszerűsített tárolásból, a könnyebb fájlszinkronizálásból/megosztásból és az együttműködésből profitálhatnak, ezzel lehetővé téve a távoli és hibrid munkavégzést.” – nyilatkozta Jerry Deng, a QNAP termékmenedzsere.Az új TS-233 a legújabb QTS 5.0 operációs rendszerrel érkezik, amely több, funkcióban gazdag otthoni és üzleti NAS alkalmazást tartalmaz: A File Station egyszerűsíti a NAS-on tárolt fájlok elérését, megosztását és kezelését webböngészőn keresztül; a Hybrid Backup Sync segítségével a NAS fájljairól könnyedén lehet biztonsági mentést készíteni a felhőbe vagy egy másik NAS-ra, hogy megfeleljen a 3-2-1 biztonsági mentési követelményeknek; a Qsync pedig hatékony fájlszinkronizálást tesz lehetővé egyszerre több felhasználó és készülék között. A multimédiás alkalmazások segítségével – például QuMagieVideo Station és Music Station – a QNAP NAS-felhasználók központilag tárolhatják és kezelhetik az összes fényképüket, videójukat és zenefájljukat. Ezenkívül a TS-233 támogatja az ARM NEON technológiát, amely felgyorsítja a videófeldolgozást a jobb szórakozási élmény biztosítása érdekében.

Legfőbb tulajdonságok

  • TS-233: 2-lemezes torony modell; ARM Cortex® A55 négymagos processzor (akár 2,0 GHz-es órajel), 2 GB RAM; támogatja a gyorsan cserélhető 3,5/2,5 hüvelykes méretű SATA 6 Gbps HDD/SSD-ket; 1x RJ45 Gigabites port, 1x USB 3.2 Gen 1 Type-A port, 2x USB 2.0 Type-A port; 1x 8 cm-es halk ventilátor

További termékinformációért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.