A QNAP FRISSÍTETTE A QFILE PRO MOBILALKALMAZÁST

A QNAP® Systems, Inc. ma kiadta az új Qfile Pro mobilalkalmazást, amely integrálja a Qsync Pro fájlszinkronizálását. Ez az integráció biztosítja a felhasználóknak a teljes NAS-fájl hozzáférést, szinkronizálást, és mobil fotó-/videómentési élményt egyetlen mobilalkalmazás használatával.

Az újonnan megjelent Qfile Prót a „legjobb QNAP mobil fájlkezelő” segédprogram koncepciója alapján tervezték meg. Az Android™-on és iOS®-en is elérhető Qfile Pro kényelmes és teljes mobil biztonsági mentési élményt biztosít a felhasználóknak egyetlen alkalmazás használatával. A Qfile Pro alkalmazás képes automatikusan biztonsági mentést készíteni a mobilos fotókról/videókról/munkafájlokról a NAS-ra, miközben támogatja a Qsync Pro kétirányú szinkronizálását is, hogy naprakészen tartsa a fájlokat a NAS-on és a mobileszközökön egyaránt. A nélkülözhetetlen dolgok mellett a Qfile Pro lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bárhonnan böngészhessék és elérhessék a NAS-on tárolt fájljaikat, megtekinthessék a NAS-on tárolt fényképek és dokumentumok miniatűrjeit, és biztonságos megosztási hivatkozások segítségével oszthassák meg a fájlokat csapattársaikkal és barátaikkal.

Megjegyzések

 1. A Qfile Pro v4.1 már elérhető
  • Az Android™- és az iOS®-alkalmazások ingyenesen letölthetők a megfelelő alkalmazásboltokból.
  • További információért látogass el a [QNAP mobilalkalmazások] (https://www.qnap.com/go/mobile-apps?category=productivity#QfilePro) oldalra!
  Nézd meg a Qfile Pro oktatóanyagot!

 2. Szolgáltatásmódosítások a Qsync Próban
  • A Qsync Pro mobilalkalmazás a jövőben nem kap további frissítéseket és 2024. április 30-tól kezdve nem lesz jogosult a technikai támogatásra. A QNAP azonban folytatja az alkalmazás esetleges biztonsági réseinek javítását és foltozását.
  • A Qsync Pro továbbra is használható marad, ha 2024. április 30. előtt töltöd le.
  • Erősen javasoljuk a Qsync Pro mobilalkalmazások felhasználóinak a Qfile Pro alkalmazásra történő áttérést, hogy a mobileszközöket a NAS-mappákkal a lehető leghamarabb szinkronizálják.