A SANDBERG BEMUTATTA ERGOFUSION GAMER SZÉKEIT

A Sandberg EsportsEquipment két új ErgoFusion gamer széket mutatott be, amelyek kiváló ár-érték arányú választást kínálnak a tudatos felhasználóknak, akiknek számít a fenntarthatóság.

Mindkét új szék rengeteg beállítási lehetőséget kínál, továbbá a Sandberg olyan anyagok használatára törekszik, amelyek a kiváló megjelenés mellett támogatják a bőr légzését is, így egész nap kényelmes használatot biztosítanak. Ugyan az ErgoFusion termékek gamer székként kerültek piacra, azonban természetesen irodai használatra is tökéletes választások.

Martin Hollerup, a Sandberg A/S ügyvezető igazgatója a következőképpen nyilatkozott a stratégia környezetvédelmi szempontjairól: „Az ErgoFusionnel az a célunk, hogy olyan terméket kínáljunk a fogyasztóknak, amelyek hosszú évekig kényelmesek lesznek. Ez nemcsak kevesebb hulladékot jelent, hanem a szállításból eredő kisebb klímaterhelést is, hiszen, ha egy olcsó szék mellet döntünk, amit azonos idő alatt akár 2-3 alkalommal is cserélnünk kell, addig az ErgoFusion szék kitart, így kisebb ökológiai lábnyomot hagy. Ugyan magasabb kezdeti beruházásra van szükség, azonban hosszú távon a befektetés megtérül, nem is beszélve arról, hogy a kényelem mellett egy rendkívül dekoratív széket kapunk.”

Az ErgoFusion gamer székek ergonomikus kialakításuknak és anyaghasználatuknak köszönhetően rendkívül kényelmesek, legyen szó hosszú órákon át tartó játékról vagy munkáról. A különböző beállítások segítségével igényeid szerint állíthatod az ülés- és a karfák magasságát – a Pro változat esetén az ülés mélységét is –, valamint a háttámla és fejtámla dőlésszögét.

A minőségi anyagokból készült ErgoFusion székek hosszú élettartamot kínálnak, ezért a Sandberg 5 év garanciát biztosít a termékekre.

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért, kérjük, látogass el az ErgoFusion Gaming Chair és az ErgoFusion Gaming Chair Pro termékek oldalaira és a Sandberg.hu weboldalra.