A STEELSERIES BEMUTATJA A VILÁG LEGKÖNNYEBB UNIVERZÁLIS ÉS MMO/MOBA EGEREIT

A gamingben és esportban világelső SteelSeries kibővíti az Aerox ultrakönnyű egércsaládot minden játéktípushoz

CHICAGO – 2022. ÁPRILIS 12. – A SteelSeries, a gamer- és esport perifériák piacvezetője, a mai napon bemutatta díjnyertes Aerox egércsaládjának három új tagját, amelyek az ultrakönnyű kialakítás és a testreszabható gombok kombinációjával maximális pontosságot, sebességet és kényelmet nyújtanak bármilyen stílusú gamerről is legyen szó. Hasonlóan az űrrepülésnél látható innovációkhoz, melyek fejlett technológiákat és tervezési fejlesztéseket hoznak az új termékkategóriákban, az Aerox 3-ban először bemutatkozó ultrakönnyű és szerkezeti kialakítások megjelennek az új Aerox 5, Aerox 5 Wireless és Aerox 9 Wireless egerekben is.

A kisebb súly gyorsaságot és magasabb állóképességet eredményez. A gyorsaság és az állóképesség pedig győzelmet. Bármilyen játékról is legyen szó, a gamerek előnyt akarnak és képességet, hogy jobban játszanak és győzzenek. Akár versenyszerűen játszanak online, akár egy Souls-játék utolsó főnökén próbálnak túljutni már 17-edszerre, az ultrakönnyű Aerox egércsaláddal gyorsabban, pontosabban és kevésbé fáradtan mozoghatnak, bárhogy is múljon az idő, így a játékmenet hosszától függetlenül, ugyanolyan szintet hozhatnak, mint az elején.

A testreszabás a kulcs. A mobiltelefon alkalmazásaitól és ikonjaitól kezdve a Starbucks kávékig, szinte minden személyre szabható az életben. Az sem lehet más, hogy az emberek hogyan játszanak.

Mostantól a gamerek testreszabhatják az Aerox 5, Aerox 5 Wireless és Aerox 9 Wireless programozható gombjait, és azonnal hozzáférhetnek ahhoz, amihez csak akarnak, akkor, amikor csak szükségük van rá.

A Fortnite vagy League of Legends parancsikonjaitól és makróitól a gamerek harcmezőivel szinkronizált RGB-világításáig az Aerox egerek új tagjai testreszabhatók, hogy bármilyen játékstílusnak és környezetnek megfeleljenek.

  • SteelSeries Aerox 5 – Villámgyors. A világ legkönnyebb, multi-genre egerét 66 grammos pehelysúlyának köszönhetően még a mérleg is alig érzékeli. Az ultrakönnyű kialakítást 9 programozható gombbal kombinálva az Aerox 5 valódi sokoldalúságot biztosít a gamereknek, és egy pillanat alatt alkalmazkodik bármilyen játékhoz vagy műfajhoz. A TrueMove Air érzékelő és a 100%-ban Virgin minőségű PTFE-csúszkák gondoskodnak arról, hogy minden mozdulat könnyed és pontosan követhető legyen, míg a Golden Micro IP54 kapcsolók esetében minden lövés pontosan úgy kerül rögzítésre, ahogy a játékos szeretné. A ragyogó PrismSync Lighting 3 RGB-zónát, az AquaBarrier™ pedig IP54 szintű vízállóságot biztosít – hogy ne kelljen aggódnod a kiömlő folyadékok és balesetek miatt
  • SteelSeries Aerox 5 Wireless – A testreszabhatóság és a kimagasló teljesítmény fúziója. A világ legkönnyebb több játékműfajhoz is megfelelő vezeték nélküli egere mindössze 74 grammot nyom, miközben akár 180 órás akkumulátor-üzemidőt is biztosít.  Mindössze 15 perces töltéssel, akár 40 óra használat. A Quantum 2.0 Wireless és Bluetooth használatával a gamerek valóban függetlenül, ultrakönnyű szabadsággal játszhatnak több eszközön is, hosszabban, mint korábban valaha. A 9 programozható gomb és a TrueMove Air Sensor páratlan precizitást és pontosságot biztosít.
  • SteelSeries Aerox 9 Wireless – A tökéletes MOBA és MMO egér. Az elmúlt évek első igazi innovációja az MMO és MOBA műfajban, az Aerox 9 Wireless mindössze 89 grammot nyom, miközben a felhasználók 12 programozható gombhoz férhetnek hozzá a hüvelykujjuknál. Az Aerox 9 Wireless Quantum 2.0 vezeték nélküli- és Bluetooth csatlakozást, következő generációs Golden Micro IP54 kapcsolókat (80 millió kattintásra tervezve, ami 3-szor több, mint más márkák gamer egereinél tapasztalt tartósság), TrueMove Air gaming szenzort használ IP54 besorolású AquaBarrier™ védelem mellett. Annak érdekében, hogy a gamerek hosszabb ideig vezeték nélkül játszhassanak, a világ legkönnyebb MMO/MOBA egere akár 180 órányi akkumulátor-üzemidőt is biztosíthat gyors újra töltési képesség mellett, ami mindössze 15 perc töltéssel 40 óra plusz játékot jelent.

Az Aerox 5, Aerox 5 Wireless és Aerox 9 Wireless már elérhető a SteelSeries.com weboldalon és a kiskereskedőknél világszerte az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:

  • Aerox 5 – 79,99 USD | EU 89,99 € | AP 89,99 USD
  • Aerox 5 Wireless – 139,99 USD | EU 149,99 | AP 149,99 USD
  • Aerox 9 Wireless -149,99 USD | EU 159,99 € | AP 159,99 USD