A STEELSERIES BEMUTATJA AZ ÚJ APEX PRO TKL BILLENTYŰZETEKET

Az új Apex Pro TKL Wireless billentyűzet lagmentes, 2,4 GHz-es Quantum 2.0 Dual Wireless funkcióval érkezik

CHICAGO – 2022. OKTÓBER 4. – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries ma bejelentette annak a billentyűzetnek a továbbfejlesztett verzióját, amivel az egész történet kezdődött: a forradalmi és különösen elismert Apex Pro TKL-t. Képzeld el a leggyorsabb elektromos autók gyorsulását… egy billentyűzet formájában! Az Apex Pro TKL billentyűzetek hihetetlen előnyhöz juttatják a gamereket az OmniPoint 2.0 technológia és a győztes TKL-kialakítás egyesítésével, megalkotva a világ leggyorsabb billentyűzetét esportolóknak és feltörekvő profiknak.

Az eredetileg 2019-ben bemutatott Apex Pro TKL meghódította a világot, a gamerek először érezhették, hogy milyen a teljesen állítható működtetési pont, ami az első mechanikus switchek megjelenése óta a legnagyobb ugrás volt a gamer billentyűzetek innovációjában. A rajongók kedvence és számtalan profi gamer állandó felszerelésének része, az első generációs Apex Pro TKL számos győzelmet zsebelt be világszerte, hiszen eredetileg a versenyzőknél és olyan rajongók között vetette meg a lábát, akik a legjobb teljesítményt várják el perifériáiktól.

A győzelem és a vereség közötti különbséget a sebesség és ezredmásodpercek kérdése határozhatja meg. 2022-ben a SteelSeries még gyorsabbá fejlesztette az OmniPoint technológiát. A gamerek egy teljes skálából, 37 működtetési szint közül választhatnak 0,2 és 3,8 mm között, mindössze 0,54 ms-os válaszidő mellett. Az OmniPoint 2.0 switchek 11-szer gyorsabban reagálnak, mint a hagyományos mechanikus switchek, 0,2 mm-re állítva pedig 10-szer gyorsabb a működtetésük. A felhasználók gombonként, programonként és játékonként válthatnak a pehelykönnyű leütések és az ultramély, határozott csapások között. Attól függően, hogy a játékosok szuperkönnyű WASD-t szeretnének FPS-játékokhoz vagy ultragyors QWER-t a MOBA játékokhoz, az Apex Pro TKL és TKL Wireless automatikusan betölti a felhasználók egyéni profiljait, ha a SteelSeries GG szoftverrel együtt használják.
A sebesség mellett az OmniPoint 2.0 switch a 2 az 1-ben gombnyomást is támogatja, így a gamerek 2 műveletet társíthatnak egyetlen billentyűhöz. Sétálj, majd fuss, ránts elő egy gránátot és dobd el, vagy hajtsd végre a tökéletes kombinációt, mindezt egyetlen gomb lenyomásával!

Az esport-kompatibilis TKL-kialakítás nagyobb helyet hagy az asztalon, miközben több teret ad az egérsuhintásoknak, így a döntő pillanatokban nem ütközöl akadályba. Az Apex Pro TKL most először válik meg a kábelektől, és a következő generációs, nagy teljesítményű Quantum 2.0 Dual Wireless technológiával lesz elérhető. Az Apex Pro TKL Wireless-t használó játékosok választhatnak az ultragyors, 2,4 GHz-es lagmentes vezeték nélküli technológia vagy a több eszközös csatlakozást biztosító Bluetooth 5.0 között. A 40 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően az Apex Pro TKL Wireless-szel keményebben és tovább tudsz játszani, mint valaha – anélkül, hogy a vezetékek helyhez kötnének.

· Apex Pro TKL Wireless – Az OmniPoint 2.0 technológiával, a világ leggyorsabb switchével és az esport-kompatibilis TKL-kialakítással, az Apex Pro TKL Wireless egy kompakt erőművet biztosít a gamereknek az asztalon. A nagy teljesítményű, 2,4 GHz-es Quantum 2.0 Dual Wireless technológiát és a TKL-kialakítást használó Apex Pro TKL Wireless gondoskodik arról, hogy gaming- vagy munkaterületed rendszerezettebben nézzen ki, és több hely álljon rendelkezésre a győzelmet eldöntő mozdulatokhoz. A beépített OLED-okoskijelző valós időben jeleníti meg a játékkal és a csevegéssel kapcsolatos információkat anélkül, hogy az ablakot kisebbre kellene állítani, így a gamerek minimális megszakítással koncentrálhatnak a játékra. A 100 millió leütésre minősített OmniPoint 2.0 switcheknek megfelelő billentyűsapkákra van szükségük, a double shot PBT-billentyűsapkák pedig kifejezetten erre készültek, így az első gombnyomástól az utolsóig páratlanul tartósak. Május 23-án FaZe Karrigan lett az első profi játékos, aki vezeték nélküli billentyűzettel (Apex Pro Mini Wireless – OmniPoint 2.0 switchekkel és Quantum 2.0 Dual Wireless technológiával) nyert CS:GO-bajnokságot.
· Apex Pro TKL – Az Apex Pro TKL-lel a felhasználók kihasználhatják az OmniPoint 2.0 technológia előnyeit, azaz válthatnak az agilis 0,2 mm-es érzékelési pont és a mély és határozott 3,8 mm-es gombnyomások között. A TKL-kialakítás több helyet biztosít a felhasználóknak az asztalon a nagy csuklómozgást igénylő játékokhoz, miközben továbbra is könnyen hordozható a LAN-eseményekre. A beépített OLED-okoskijelző lehetővé teszi a gamereknek, hogy a játékkal és a chattel kapcsolatos információkat azonnal láthassák, átadva a múltnak az ablak kis méretre állítását. A double shot PBT-billentyűsapkák biztosítják, hogy a billentyűsapkák ugyanolyan hosszú ideig tartsanak, mint a 100 milliós leütésre minősített switchek.

Az Apex Pro TKL Wireless és Apex Pro TKL már elérhető a SteelSeries.com weboldalon és a kiskereskedőknél világszerte az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:
· Apex Pro TKL Wireless – US 249,99 USD | EU 269,99 € | AP 289,99 USD
· Apex Pro TKL – US 189,99 USD | EU 219,99 € | AP 219,99 USD
A digitális eszközök a következő oldalon érhetők el: https://steelseries.bynder.com/web/197a459853e93e8d/apex-pro-tkl—tkl-wl–2023–press-site/