A SYNOLOGY BEMUTATTA A KÖLTSÉGHATÉKONY FLASHSTATION FS2500 NAS RENDSZERÉT, VALAMINT A LEGÚJABB SSD-IT

2021. december 9., Tajpej, Tajvan – A Synology bejelentette a FlashStation FS2500 rendszer megjelenését, amely a vállalat teljes flash-alapú szervereinek legújabb tagja, valamint kiegészítette a teljes SSD kínálatát a legújabb SAT5210, SNV3410 és SNV3510 meghajtókkal.

Synology FlashStation FS2500: sokoldalú tárolási platform kis- és középvállalkozásoknak

Az FS2500 NAS rendszert arra tervezték, hogy megfeleljen a gyors és alacsony késleltetésű tárolási igényű üzleti IT-alkalmazások igényeiknek, beleértve a virtuális gépeket és az utómunkás feladatokat. A kompakt, 1U kialakítású vázba 12 db 2,5 hüvelykes SATA rekesz található, így bőséges kapacitást és egyszerű telepítést biztosít.

„Az új FS2500 megfelel a folyamatosan növekvő megosztott számítási igények követelményeinek.” – nyilatkozta Julien Chen, a Synology termékmenedzsere. „A kompakt kialakításának köszönhetően egy sokoldalú megoldásnak számít, amely a peremhálózatokon vagy mobilis munkakörnyezetekben is egyaránt telepíthető.”A rack megoldás több mint 170 000/82 000 4K véletlenszerű olvasási/írási teljesítményt biztosít,1 továbbá kettős 10 GbE porttal rendelkezik, valamint támogatja a 10/25 GbE bővítést is.2

DiskStation Manager (DSM) operációs rendszer segítségével az FS2500 a kimagasló megbízhatóságra és az egyszerű karbantartásra lett tervezve. Az intelligens tárolási funkciók, mint például az automatikus meghajtójavítás, a tárhely deduplikációja3, valamint a pillanatképek – a távoli biztonsági mentési képességekkel párosítva – egyaránt biztosítják az adatok és a szolgáltatások folyamatos elérhetőségét.

Synology SAT5210 és SNV3410/3510: vállalati szintű SSD-k Synology szerverekhez

A tavalyi évben bemutatott, magas megbízhatósággal és a tartós teljesítménnyel rendelkező Synology SSD-k megbízható megoldásnak bizonyultak az IT-műveletek ellátására, akár a nagy adatfeldolgozási igénnyel rendelkező környezetekben is.

„Az ellátási lánc folyamatos fennakadásából adódóan nem meglepő, hogy a gyártók elkezdték cserélni az alkatrészeket.” – jegyezte meg Chen. „A végfelhasználók esetén ez gyakran azt jelenti, hogy sok faktort a véletlenre bíznak, amikor a termékek specifikációjáról van szó, azonban a Synology SSD-i szigorú tesztelési és az hitelesítési folyamatokon mentek keresztül, hogy optimális működést garantáljanak a hálózati adattárolási rendszerekkel.”A Synology meghajtókat a tárolórendszerekért felelős mérnökök teljes csapatával közösen tervezték meg, hogy teljes hardveres- és szoftveres integrációt biztosítsanak, valamint hogy olyan új funkciókat és optimalizálásokat tegyenek elérhetővé, amelyek korábban nem voltak megvalósíthatók.

SAT5210 SATA SSD-k és az SNV3410/3510 M.2 NVMe SSD-k kategóriájukban vezető konzisztens és megbízható teljesítményt nyújtanak a teljes flash-alapú tárolási és gyorsítótárazási feladatokhoz. Az élettartamról szóló elemzéseka tényleges munkaterhelésen alapulnak, amelyek pontosabb és kényelmesebb betekintést nyújtanak az IT-csapatok számára. A meghajtó firmware frissítések5 közvetlenül a Synology DSM rendszeren keresztül kerülnek telepítésre a fennakadások elkerülése érdekében.

Elérhetőség

A Synology FlashStation FS2500, a SAT5210 SATA SSD-k és az SNV3410/3510 M.2 NVMe SSD-k már világszerte elérhetők a Synology viszonteladóinak és partnereinek kínálatában.

  1. A teljesítményadatok a Synology belső teszteléséből származnak. A tényleges teljesítmény tesztkörnyezettől, felhasználástól és konfigurációtól függően változhat. További információért, kérjük ellenőrizd a teljesítmény adatokat.
  2. Ha szeretnéd megtekinteni a kompatibilis hálózati kártyákat, kérjük ellenőrizd a kompatibilitási listát.
  3. Az adatdeduplikáció csak bizonyos modelleken és csak a Synology SSD-kből álló Btrfs köteteknél érhető el. További információért kérjük, látogass el erre az oldalra.
  4. Az élettartam-elemzés a DSM 6.2.3-25426, valamint a rendszer újabb verzióiban érhető el.
  5. Az automatikus firmware frissítés a DSM 6.2.4-25556, valamint a rendszer újabb verzióiban érhető el.
  6. A teljesítmény a firmware-től, a rendszerkonfigurációtól és a tesztrendszer konfigurációjától függően változhat. (SAT5210-960G) A teljesítményt a FIO segítségével került mérésre Linux rendszeren 32-es Queue Depth beállítással (4 KB = 4096 bájt). (SNV3410/ SNV3510) A teljesítményt a FIO segítségével került mérésre Linux rendszeren 256-os Queue Depth beállítással (4 KB = 4096 bájt).
  7. 5 év, vagy az SSD élettartamával kapcsolatos SMART jelzései alapján (amelyek a DSM > Tárhelykezelőben jelennek meg), attól függően, hogy melyik következik be előbb.