A SYNOLOGY BEMUTATTA AZ ÚJ, 12-LEMEZES RACKSTATION RS2421+ ÉS RS2421RP+ KÉSZÜLÉKEKET

2021. május 4., Tajpej, Tajvan – A Synology bemutatta az új, 12-lemezes RackStation RS2421+ készüléket, valamint a redundáns tápegységgel felszerelt RS2421RP+ változatot. Mindkét NAS rendszer a nagy léptékű, általános célú adattárolási feladatokhoz készült, melyek egyaránt használhatók biztonsági mentési megoldásként, fájlszerverként, valamint magánfelhő kialakítására is.

Az új eszközök elődjeikhez képest megnövelt teljesítményt nyújtanak, hiszen akár 1 103%-kal nagyobb véletlenszerű írási- és 161%-kal jobb olvasási IOPS-re képesek, továbbá 26%-kal gyorsabb, 2200 MB/s szekvenciális olvasási, valamint 63%-kal jobb, 1154 MB/s szekvenciális írási átviteli sebességet is képesek biztosítani.2

Egyszerűen testre szabható és bármilyen környezetben alkalmazható

Az RS2421+ és az RS2421RP+ támogatja a Synology 10 GbE vagy 25 GbE hálózati adaptereita nagyobb sávszélesség elérése érdekében, a Synology SNV3400/3500 NVMe SSD gyorsítótárja és a Synology M.2 adapterkártya4 segítségével pedig költséghatékony megoldást kínál a lemeztömbök véletlenszerű olvasási/írási IOPS-értékének növelésére anélkül, hogy extra fizikai lemez-tárolóhelyet kellene felhasználni.

A memória 32 GB-ig (ECC DDR4) bővíthető5, az RX1217(RP) bővítőegységgel pedig további 12 lemezhozzáadására van lehetőség, így az egységekhez akár összesen 24 meghajtó is társítható. A Synology 3 éves korlátozott garanciát biztosít, amely bizonyos régiókban 5 évre is meghosszabbítható.7

Nem csupán egy egyszerű tárolószerver: több mint 150 elérhető alkalmazás

Minden Synology NAS készüléken a DiskStation Manager (DSM) operációs rendszer fut, így számos nagyszerű funkció és megoldás használatához nyújtanak lehetőséget.

Hyper Backup lehetővé teszi, hogy a felhasználók a NAS-on tárolt adatokról biztonsági mentést készítsenek a felhőbe, vagy más célhelyekre, az Active Backup Suite pedig a Windows-kliensekhez és -szerverekhez, a fájlszerverekhez és a virtuális gépekhez kínál hatékony biztonsági mentési megoldást. A Synology Drive, a Chat és az Office a böngészőből elérhető irodai alkalmazásokkal, fájlmegosztással és csevegési funkciókkal könnyíti meg a távoli munkát végző szakemberek közötti együttműködést.

Surveillance Station  képes minden modellt egy olyan videó-felügyeleti megoldássá átalakítani, amely egyszerre 40 kamera támogatását is lehetővé teszi.8 A hitelesített integráció gondoskodik a VMware, Windows és más virtualizációs platformokon használt virtuális gépek tárhelyeinek egyszerű felügyeletéről.

Elérhetőség

Az RS2421+ és az RS2421RP+ már elérhető a Synology hivatalos viszonteladóinak kínálatában a Közel-Keleti, az Afrikai és az Ázsiai és Csended-óceáni térségekben.

  1. Az összehasonlítás alapjaként az előző generációs RS2418+ és RS2418RP+ szolgált.
  2. A teljesítménymutatókat a Synology laborjaiban, optimalizált hálózati körülmények és konfiguráció mellett értük el. Eltérő környezetekben a valós teljesítmény megváltozhat. A teszt során használt beállításokkal kapcsolatos további információért, kérjük keresd fel a Synology teljesítménnyel foglalkozó oldalát.
  3. Kompatibilis hálózati adapterek: E25G21-F2, E10G21-F2, E10G18-T2, E10G18-T1. A kompatibilis eszközök naprakész listájáért kérjük, ellenőrizd a kompatibilitási listát.
  4. Az NVMe SSD-gyorsítótár kialakításához SNV3400/3500 NVMe SSD-vel szerelt Synology M2D20 vagy E10M20-T1 SSD-gyorsítótár-adapterkártya szükséges.
  5. A memória maximális bővítésével több egyidejű kapcsolatot, több Virtual Machine Manager alkalmazásban futtatható virtuális gépet, valamint nagyobb kötetméretet kezelhetsz egyéb más előnyök mellett. Részletes információért ellenőrizd az készülékek adatlapját.
  6. Az RS2418+ és az RS2418RP+ az LFF (3,5 hüvelykes), valamint az SFF (2,5 hüvelykes) SATA-meghajtókat támogatja. A meghajtók kompatibilitásával kapcsolatban kérjük, ellenőrizd a Synology kompatibilitási listáját. Mindkét készülék tárolókapacitása egyetlen, külön megvásárolható Synology RX1217(RP) bővítőegységgel növelhető.
  7. A jótállási idő kezdete a vásárlási nyugtán feltüntetett teljesítési dátum. További tudnivalók a korlátozott termékgaranciáról. Az RS2421+ és RS2421RP+ eszközhöz egyes régiókban 3 évre szóló korlátozott hardveres garancia jár, amely a 2 éves bővített garanciaszolgáltatást nyújtó választható EW202 csomaggal 5 évre meghosszabbítható.
  8. A Surveillance Station szolgáltatás két ingyenes kameralicencet tartalmaz. További kamerák vagy eszközök csatlakoztatásához további licencek szükségesek.