A SYNOLOGY® BEVEZETTE AZ ÚJ, HOSSZABB BŐVÍTETT GARANCIA PLUS CSOMAGOT

Az új csomag egyszerűbb és hatékonyabb terméktámogatás biztosít

Tajpej, Tajvan – 2022. április 14. – A Synology bejelentette, hogy elérhetővé teszi a Bővített garancia Plus csomagot, amely hosszabb garancia-időszakot és hatékonyabb csereszolgáltatásokat kínál.

Az új csomag aktiválásával az ügyfelek két évvel meghosszabbíthatják készülékeik eredeti korlátozott garanciáját, így a hardveres és a szoftveres problémák esetére is egyaránt öt évre szóló támogatáshoz jutnak.

„A Bővített garancia Plus korábbi extra-garanciaprogramjaink sikerére épít: célunk, hogy ügyfeleink hatékonyan meghosszabbíthassák a termékükhöz járó védelmet, ezzel praktikusabbá téve a támogatási folyamatot” – magyarázza Rosiel Lee, a Synology igazgatója.

A hosszabb garanciaidőszak mellett a csomag közvetlen termékcserét is kínál. Az ügyfelek mostantól közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot a Synologyval és továbbíthatják a gyártóhoz a hibás terméküket. Speciális cserelehetőségek is elérhetők, így a felhasználók akár már a hibás termék beküldése előtt átvehetik a csereeszközt, ezzel jelentősen csökkentve a meghibásodásból eredő állásidőt.

„A cseretermék korai kiküldésével az ügyfeleink áthelyezhetik fontos adataikat és szolgáltatásaikat egy működő eszközre, így gyorsabban helyreállíthatják korábbi rendszereiket. Az ügyfelek így magabiztosabban dönthetnek a mi megoldásaink mellett, hiszen bízhatnak abban, hogy a Synology a folyamat minden pontján mellettük áll” – tette hozzá Lee.

Elérhetőség

A Bővített garancia Plus már elérhető Európa egyes országaiban és Észak-Amerikában. Ha szeretnéd aktiválni a szolgáltatást, azt Synology-fiókod irányítópultján vagy közvetlenül a DSM-rendszerben (a 7.1-es verziótól kezdve) tudod engedélyezni a készülék megvásárlását követő 90 napon belül.

Emellett 2022. augusztus 31-ig egy másik promóciós ajánlat is érvényes, amely kitolja a 90 napos határidőt azoknál a készülékeknél, amelyekre még érvényes az eredeti korlátozott garancia és a szolgáltatás bevezetése előtt lettek megvásárolva.

A szolgáltatás részleteivel és elérhetőségével kapcsolatban a Synology hivatalos weboldalán tájékozódhatsz.