A THERMALTAKE BEJELENTETTE A TOUGHPOWER TF1 1550W TITANIUM – TT PREMIUM EDITION TÁPEGYSÉG ELÉRHETŐSÉGÉT

2021. július 2., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition tápegységének piaci megjelenését. A Toughpower TF1 1550W Titanium-ot a jobb túlhajtási környezet és a nagyobb stabilitás biztosítására tervezték. A tápegység oldalán található egy turbó ventilátor gomb, amely növeli a légáramlást és 2400± 10% RPM-re emeli a ventilátor sebességét, így a felhasználók extra hűtési teljesítményre tehetnek szert egyetlen gombnyomással. Továbbá a tápegység átmeneti válasza szigorú szabványoknak (2 V < 1%, 5 V < 3% és 3,3 V < 5%) felel meg, így garantálja az állandó kimenetet a terhelés változása esetén is, valamint elkerüli a kimeneti feszültség túlzott eltérését, amelyek alap esetben a komponensek későbbi meghibásodásához vezethetnek. Mindemellett a bekapcsolási áram erőssége sem haladja meg az 50 Ampert, így a tápegység alkatrészei nem szenvednek károsodást a túl nagy kimeneti energiától. A tápegység 12 V-os túláram-védelemmel is rendelkezik, hogy megakadályozza a merevlemezek károsodását és hibás működését. A tápegység mellé továbbá egy 24 pines jumper csatlakozót is mellékeltek, így képes áramellátást biztosítani a grafikus kártyáknak anélkül, hogy alaplaphoz kellene csatlakoztatni. Az jumper nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínál, hogy a felhasználók a az általuk kívánt módon konfigurálhassák rendszereiket.

Ha egy olyan tápegységet keresel, amely támogatja a túlhajtást,akkor a Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition jelenti számodra a legjobb választást.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition már elérhető a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A gyártó a termékek tíz éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. Az Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition sorozat naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

További részletek a Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition tápegységről:
https://www.thermaltake.com/toughpower-tf1-1550w-tt-premium-edition.html
Termékvideó: https://www.youtube.com/watch?v=Bbneog3tvsU

Megvásárolható:
TT Premium EU – https://ttpremium.eu/product/ps-tpd-1550fnfatx-1/