A THERMALTAKE BEJELENTETTE AZ ARGENT H5 RGB 7.1 SURROUND GAMER FEJHALLGATÓ ELÉRHETŐSÉGÉT

Játék modern esztétikával

2021. augusztus 25., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériáik és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelentette be, hogy a kiváló minőségű és funkcióban gazdag headset, az ARGENT H5 RGB 7.1 surround gamer headset már megvásárolható a Thermaltake partnereinek kínálatában. A kiváló hangteljesítmény biztosítása érdekében az ARGENT H5 RGB 7.1 surround gamer headset olyan új funkciókkal rendelkezik, mint az új generációs DTS Headphone:X v2.0 surround hangzás támogatása, emellett a túlméretezett 50 mm-es Hi-Res hangszórók minimalizálják a torzítást, miközben egyaránt tiszta és pontos hangokat adnak ki alacsony és magas frekvenciákon. A kiváló minőségű fejhallgató részletes hangzást biztosít, függetlenül attól, hogy játszol, zenét hallgatsz, vagy éppen filmet nézel. A kábelen egy DTS 7.1 hangvezérlést lehetővé tévő vezérlő is helyet kapott, amely segítségével a felhasználók könnyedén beállíthatják a játékok/chat egyensúlyának hangerejét és a mikrofon erősségét. Az ARGENT H5 RGB 7.1 surround gamer headset további funkciói közé tartozik a könnyű kialakítás és memóriahabos fülpárnák a jobb kényelem érdekében, az eltávolítható kétirányú mikrofon a tiszta hangzás érdekében és a 15 fokozatú fejpánt beállítás, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen fejmérethez. 

Az ARGENT H5 RGB 7.1 surround gamer headset emellett 16,8 millió színben pompázó, kétzónás RGB világítással is rendelkezik a fantasztikus fényhatások biztosítása és személyre szabása érdekében. Mindezek mellett kompatibilis a legtöbb platformmal, beleértve a PC-t, az Xbox One®-t, a PS4™-et, a Mac®-et, a mobiltelefonokat és a Nintendo Switch-et is, továbbá a fejhallgató világítása az iTAKE engine szoftverrel, a TT RGB PLUS-szal és a Razer Chroma-val is együttműködik. A felhasználók szinkronizált játékos és RGB fényhatásaikat a többi Thermaltake perifériájukkal, a TT RGB PLUS kompatibilis folyadékhűtéseikkel és Razer termékeikkel is.

Ha egy olyan megoldást keresel, amely segít abban, hogy jobban elmélyülhess a játékok és a filmek világában, valamint kedvenc zenéidben, akkor az ARGENT H5 RGB 7.1 gamer headset jelenti a legjobb választást számodra.

A Thermaltake ARGENT H5 RGB 7.1 surround gamer headset legfőbb jellemzői:

Támogatja a DTS Sound Unbound-ot (Headphone: X v2.0)

Tapasztald meg a DTS® Headphone:X v2.0 surround hangzást és az előre beállított EQ profilokat a DTS Sound Unbound*segítségével, amely nagyobb pontossággal működik, mint az általános 7.1-es térhatású megoldások. A játékokon belüli pontos térhatás biztosítása lehetővé teszi a pozíció és a távolság észlelését a 3D-s térben. A hang tisztasága különbséget tehet a győzelem és a vereség között.

*A DTS Sound Unbound gyárilag aktiválva van az iTAKE engine szoftver indításakor.
*Ha a DTS Sound Unbound 7.1 effektus engedélyezve van, akkor kapcsold ki a 7.1 effektusokat a kábeles vezérlőn, hogy tökéletes Headphone:X v2.0 élményben lehessen részed.
*Rendszerkövetelmények: Xbox One, Windows 10 18362.0 vagy újabb (x64, x86).

50 mm-es hangszórók és Hi-Res Audio

A túlméretezett 50 mm-es Hi-Res hangszórók minimalizálják a torzítást, miközben tiszta és pontos hangzást nyújtanak alacsony és magas frekvenciákon is 20 Hz és 40 KHz között. A hangminőség lágyabb és szélesebb tartományú, így nagyobb tisztaságot és részletességet biztosít a felhasználóknak a játékok, filmek és zenék hallgatása során.

Kétirányú mikrofon

A kétirányú mikrofon csökkenti a környezeti zajt és kiváló tiszta hangzást biztosít.

Egyszerűen kezelhető kábeles vezérlő

A kábeles vezérlés lehetővé teszi a játékok/chat egyensúlyának szabályozását, a DTS 7.1 surround hangzást bekapcsolását és a mikrofon erősségének állítását és némítását másodpercek alatt.

Platformok közötti kompatibilitás

Kompatibilis PC, Xbox One®, PS4™, Mac®, mobil és Nintendo Switch eszközökkel.

Szoftveres támogatás

iTAKE engine szoftver

Lehetővé teszi a fejhallgató/mikrofon hangerejének szabályozását és az EQ beállítások testreszabását. Mindezek mellett beállíthatod az RGB fényhatások megvilágításának erejét, sebességét és irányát és személyre szabhatod a fényhatásokat és akár szinkronizálhatod is az RGB színeket az összes Thermaltake perifériáddal a TT SYNC funkció segítségével, hogy egy teljes ökoszisztémát hozhass létre. 

TT RGB Plus kompatibilitás

Szinkronizálhatod az összes TT RGB PLUS kompatibilis tápegység, folyadékhűtés, ventilátor és Thermaltake Gaming terméked fényeffektjeit egyetlen közös ökoszisztéma létrehozásához.

Szinkronizálás a Razer Chroma-val

Az iTAKE engine szoftver mostantól együttműködik a Razer Chroma-val. Azok a felhasználók, akik mind az iTAKE szoftvert és a Razer Synapse 3-at is telepítették, szinkronizálhatják a játékaik- és az RGB fényhatásaikat a kompatibilis TT RGB PLUS és Thermaltake Gaming termékekkel.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Thermaltake ARGENT H5 RGB 7.1 Gaming Headset 2021. augusztus végétől világszerte megvásárolható lesz. A gyártó a gamer headsetek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A gamer headset naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

További információ a Thermaltake ARGENT H5 RGB 7.1 gamer headsetről:

https://www.thermaltake.com/argent-h5-rgb-7-1-surround-gaming-headset.html

Vásárlási linkek:
TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/argent-h5-rgb-7-1-surround-gaming-headset/
TT Premium Európa – https://ttpremium.eu/product/ght-thf-diecbk-31/