A THERMALTAKE BEMUTATJA AZ ARGENT K6 RGB GAMING BILLENTYŰZETET ÉS A DAMYSUS RGB JÁTÉK EGEREKET

A jobb játékélmény a küldetésünk

2022. január 12., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, a gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán, azt a célt tűzte ki, hogy jobb játékélményt biztosít a felhasználóknak a fejlettebb játékperifériáival. Ezúttal a legújabb eszközök, mint az ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzetDamysus vezeték nélküli RGB ergonomikus gaming egér, és Damysus RGB ergonomikus gaming egér a 2022. januári virtuális Thermaltake EXPO-n mutatkoztak be.

ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzet

A kényelmesebb gépelési élmény érdekében a Thermaltake bemutatja az ARGEMT termékcsalád első alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzetét. Az ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzet alumínium teteje lebegő billentyűsapkával rendelkezik, amely Cherry MX alacsony profilú RGB piros és ezüst mechanikus kapcsolókat kaptak, amelyek akár 50 millió billentyűleütést is elviselnek, így a legtartósabb, legpontosabb és legérzékenyebb visszajelzést adják. Ezenkívül az ARGENT K6 billentyűzethez szintetikus bőrből készült csuklótámasz is tartozik, hogy kényelmes tartást nyújtson csuklónknak.

Az ARGENT K6 billentyűzet makrórögzítési funkcióval, dedikált multimédiás vezérlőkkel, valamint audio és USB portokkal is rendelkezik. Élvezhetjük a 16,8 millió RGB-színt, a vezérlőgombokkal beállíthatjuk a fényerőt, annak sebességét, irányát, valamint a zónákat is személyre szabhatjuk. Az ARGENT K6 billentyűzet az iTAKE szoftveren keresztül vezérelhető, beleértve a makrókat, játékprofilokat és az RGB fényeffekteket, továbbá teljes mértékben kompatibilis a TT RGB PLUS 2.0 ökoszisztémával, így szinkronizálható más TT RGB termékekkel is.

DAMYSUS RGB vezeték nélküli, ergonomikus játékegér

A mindössze 83 g súlyú DAMYSUS RGB vezeték nélküli ergonomikus gaming egér könnyű kialakítása lehetővé teszi a játékrajongók számára, hogy könnyedén élvezhessék a gyors játékmenetet. A teljesítmény kiváló: erőteljes PixArt PMW-3370 optika szenzor akár 19 000 DPI-s felbontással, 60 millió kattintásra tervezett OMRON kapcsoló és beépített ARM-alapú 32 bites mikrokontroller 512 Kb flash memóriával.

Háromféleképpen csatlakoztathatjuk a DAMYSUS RGB vezeték nélküli ergonomikus gaming egeret; 2,4 GHz-es adapter, Bluetooth 5.0 vagy USB vezetékes kapcsolaton keresztül, amely egyben tölti is az egeret, miközben csatlakoztatva van. Az akkumulátor-üzemidő elérheti az akár 36 órát 2,4 GHz-es kapcsolat esetén, valamint az 52 óra Bluetooth-kapcsolatnál, miközben az RGB LED-ek világítanak. Ezenkívül 2 külön zónában is be lehet állítani a 16,8 millió színű RGB megvilágítást; ami kompatibilis az iTAKE és a TT RGB PLUS 2.0 szoftverrel is.

DAMYSUS RGB ergonomikus gaming egér

A mindössze 74 g súlyú és a vezeték nélküli egérnél csak valamivel könnyebb DAMYSUS RGB Ergonomic Gaming Mouse könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén csúsztassuk az egeret munka- és játékhelyzetekben egyaránt. A nagy teljesítményű PixArt PMW-3389 optikai szenzorral, amely akár 16 000 DPI-ra is képes, valamint a 60 millió kattintási élettartammal rendelkező OMRON által tervezett kapcsolókkal a DAMYSUS RGB ergonomikus gaming egér kiváló mozgáskövetést kínál különféle felületeken, emellett pedig hosszabb élettartamot is biztosít.

Nem kell aggódnunk a mozgatási kényelmetlenségek miatt, mivel a DAMYSUS RGB RGB ergonomikus gaming egér egy USB-C paracord kábelt használ, így nagyobb rugalmasságot biztosít a mozgásban, munka- vagy játékkörülményektől függetlenül. Ezenkívül 2 külön zónában is be lehet állítani a 16,8 millió színű RGB megvilágítást; ami kompatibilis az iTAKE és a TT RGB PLUS 2.0 szoftverrel is.