AZ FSP BEMUTATTA A LEGÚJABB HYDRO GSM PRO TÁPEGYSÉGSOROZATÁT

2022. április 25. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bemutatta a legújabb 80 PLUS Gold hitelesítéssel ellátott Hydro GSM PRO sorozatú tápegységeit. Az LLC-topológia és a japán elektrolit kondenzátorok tökéletes megoldássá teszik a Hydro GSM PRO sorozatot a magas áramellátást igénylő komponensek számára, emellett kiváló hatékonyságot és rendkívüli teljesítményt nyújtanak. Az intelligens, 120 mm-es hőérzékelővel ellátott, folyadékcsapágyas ventilátor lehetővé teszi az optimális légáramlás biztosítását, amely megfelelő szintre hűti a PCB-t a túlmelegedés elkerülése érdekében. Tervezését tekintve, a tápegység matt fekete bevonattal és egy nyolcszögletű, rozsdamentes ventilátorráccsal érkezik, amely megfelelő légáramlást, valamint stílusos megjelenést biztosít. 

Nagy teljesítmény

A tápegységsorozat 550 W-os, 650 W-os és 750 W-os kivitelezésben kapható, ezzel megfelelnek a legújabb NVIDIA RTX 3000 és AMD RX6000 sorozatú grafikus kártyák tápellátási igényeinek. A korábbi Hydro GSM Lite Pro modellekkel ellentétben az új sorozat emellett négy PCIe 6+2 kiosztású tápcsatlakozással rendelkezik, így egyszerre akár két videókártyát is képes működtetni. A tápegység továbbá támogatja a kettős CPU-tápkábelek csatlakoztatását, így kiváló megoldást nyújt a legújabb Intel Z690 és AMD X570 alapú platformokhoz is. 

Félmoduláris kialakítás

A Hydro GSM PRO sorozatot félmoduláris kialakítással tervezték, amely nemcsak a felhasználók szereléssel töltött idejét csökkenti, de rendezett megjelenést és egyszerű kábelvezetést tesz lehetővé.

80 Plus® Gold hitelesítés

A Hydro GSM PRO sorozat 80 PLUS Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegységekből áll, amelyek legalább 90%-os konverziós energiahatékonyságot garantálnak 50%-os terhelés mellett, ezáltal csökkentve a villamosenergia költséget.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Megfelel a legújabb ATX 12V V2.52 szabványnak
  • Több mint 90%-os hatékonyság általános használat mellett
  • Intelligens ventilátorszabályozás
  • Folyadékcsapágyas, 120 mm-es ventilátor
  • Szalagkábeles kialakítás
  • Erőteljes +12 V-os egysínes kivitel
  • Kizárólag Japánban gyártott elektrolit kondenzátorok
  • Támogatja a legújabb Intel CPU-kat
  • Teljes védelem: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP

Elérhetőség
A Hydro GSM PRO tápegységek várhatóan 2022. harmadik negyedévében jelennek meg a hazai boltok kínálatában.