FSP FLEX ATX TÁPEGYSÉGEK ELTÉRŐ KÖRNYEZETI IGÉNYEKHEZ

2022. február 28. – Az FSP, az elektronikai áramellátási megoldások egyik vezető gyártója kiemelten fontosnak tarja, hogy a legkülönbözőbb tápegységek kategóriáiban is versenyképes megoldásokat kínáljon a fogyasztók és a vállalat ügyfelek számára. Az FSP Group nagy figyelmet fordít a Flex ATX kialakítású megoldásaira is, amelyek a kompakt méretüknek és nagy teljesítményüknek köszönhetően népszerű megoldásoknak számítanak az ipari környezetekben.

Széleskörű használati lehetőségek

A standard kábeles és moduláris kialakítással is elérhető Flex ATX megoldások aktív PFC-vel rendelkeznek, hogy megfeleljenek az ipari környezetek szigorú elvárásainak. A széleskörű kimeneti és bemeneti tulajdonságaiknak köszönhetően pedig kiváló megoldást jelentenek szerverek, munkaállomások, kommunikációs berendezések vagy automatizált környezetek számára is. Mindezeken felül a Flex ATX tápegységek egyéb más körülmények között is egyaránt alkalmazhatók, beleértve a hálózati és telekommunikációs berendezéseket, az ipari vezérlőrendszereket, az ipari számítógépeket, a felügyeleti rendszereket, a helyszíni POS terminálokat, a peremhálózati rendszereket, az IoT készülékeket, valamint akár a kis méretű gamer számítógépeket is.

Kompakt kialakítás és nagy teljesítmény

Az FSP Group Flex ATX tápegységei 150 és 850 W közötti kapacitással érhetők el, hogy megfeleljenek az eltérő igényű környezetek elvárásainak. Az FSP termékkínálatában akár specifikus követelmények alapján is ki lehet választani az ideális tápegységeket.

Az FSP220-60MPC és az FSP250-60MPC orvosi tápegységek például kifejezetten orvosi berendezések igényeikhez lettek igazítva. Egyaránt támogatják az aktív PFC-t, továbbá megfelelnek az RoHS irányelveknek.

Az FSP180-50FGNBI(M), az FSP250-50FGBBI(M), az FSP300-57FCB, valamint a teljes Flex GURU sorozat kifejezetten azoknak a felhasználóknak lett tervezve, akik SFF számítógépet, szervert, felügyeleti rendszert, vagy média PC-t szeretnének építeni. Ezek a megoldások az aktív PFC mellett egy 40 mm-es ventilátort is használnak a belső komponensek hatékony hűtése érdekében.

A nagy teljesítményű FSP500-50FDB és az FSP850-50FGPH3 kifejezetten az ipari környezetek elvárásaihoz lettek tervezve, így kimagasló hatékonyságot biztosítanak, továbbá magasabb hőmérsékleti viszonyok mellett is képesek problémamentes működést biztosítani. A 850 W-os változat továbbá kiváló választást jelent az AI/GPU szerverek, az automatizált-, valamint a kommunikációs berendezések üzemeltetéséhez is. Az általános biztonsági szabványok mellett ezek a tápegységek teljes mértékben megfelelnek az EMC irányelveknek is.

Egyéni testreszabási lehetőségek

Az FSP továbbá átfogó szabvány alapú termék és mikro-testreszabási szolgáltatásokat is nyújt, így a vállalat ügyfelei számára adott a lehetőség az egyes specifikációk megváltoztatására is. Ha szeretnél többet megtudni az FSP Group Flex ATX megoldásairól, kérjük, látogass el az fps-group.com weboldalra.