KEZDETÉT VETTE A 2021-ES THERMALTAKE NEONMAKER LIGHTING MIX INVITATIONAL 1. ÉVADA

2021. december 16., Tajpej, Tajvan  A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a 2021-es Lighting Mix Invitational 1. évadának kezdetét! Ezúttal is 6 versenyző méri össze tudását Belgiumból, Kanadából, Olaszországból, Japánból, Spanyolországból és a Fülöp-szigetekről, hogy megmutassák, milyen egyedi módon tudnak saját fényshowt komponálni a Thermaltake RGB-vezérlő szoftverével. Annak érdekében, hogy a modderek a legjobb effekteket tudják megvalósítani a NeonMaker segítségével, minden résztvevő egy Floe DX RGB 240 TT Premium Edition folyadékhűtést és egy TOUGHRAM XG RGB DDR4 3600MHz 16 GB (8GB x2) memóriakészletet kap az elképzelésük megvalósításához.

A versenyzők csak a felsorolt termékeket használhatják, nem cserélhetik ki a RAM-ot, és nem használhatnak más szoftvert a NeonMakeren kívül. Az első három helyezett összesen 5000 USD értékű pénznyereményben részesül. A versenyzőket négy fő szempont szerint osztályozzák, beleértve az eredetiséget, a művésziességet, a szoftverhasználatot és az elkészített videó minőségét.

A versenyzőket nemcsak a Thermaltake bírái és a TT vezérigazgatója fogja értékelni, hanem néhány gondosan kiválasztott professzionális modder is. Mindezek mellett a Tt Community tagjai is 30%-kal hozzájárulnak a végső eredményekhez. Ne hagyd ki annak a lehetőségét, hogy hetente hihetetlen díjakat nyerhess a Tt Community tagjaként a kedvenc versenyződre történő szavazással!

Egy lenyűgöző fényshow van készülőben, úgyhogy maradj továbbra is velünk és ne felejtsd el leadni a szavazatodat a kedvenc versenyzőid valamelyikére!

További információért, kérjük látogass el

Az esemény weboldalára – https://lightmix.thermaltake.com/2021S1/
Tt Community oldalára – https://bit.ly/3l7fkf4

Szoftverek és termékek

Thermaltake NeonMaker RGB-vezérlő szoftver

https://www.thermaltake.com/neonmaker

TOUGHRAM XG RGB DDR4 memória 3600MHz 16 GB (8 GB x2)

https://www.thermaltake.com/toughram-xg-rgb-memory-ddr4-3600mhz-16gb-8gb-x2.html

Floe DX RGB 240 TT Premium Edition

https://www.thermaltake.com/floe-dx-rgb-240-tt-premium-edition.html

Találkozz a modderekkel!

Mike Petereyns, egy belga modder, aki már több mint 10 éve tervez testreszabott PC-ket ügyfelek és márkák számára világszerte. Ő az „MP-customized” márka tulajdonosa is.

Erik Bergwest, egy kanadai modder, aki már több mint 5 éve foglalkozik PC modok készítésével. A korábbi munkái megtekinthetők a Thermaltake Case MOD és a RAM MOD versenyek fórum részlegeiben is.

Marco Di Silvestre, más néven MPC, egy olasz modder, aki úgy gondolja, hogy a megfigyelés és képzelet jelentik az élet valódi múzsáit. Mindig szívesen dolgozik új projekteken.

Fabio Moma, egy japán származású, de Brazíliában született modder, aki hivatalosan 2014-ben kezdett el modokkal foglalkozni. Jelenleg a „MOMA GARAGE PC CUSTOM SHOP” tulajdonosa Japánban.

Rygell Kent Pomel C. Visda, más néven RKiologist Gaming, aki a Fülöp-szigetekről származik. Szakújságíróként 9 hónapja kezdett el foglalkozni a PC modok létrehozásával, aki ezt követően hivatást is váltott, manapság pedig már csak PC modok készítésével foglalkozik.

Denis Siks, egy spanyol modder és zenei producer. Jelenleg a folyadékhűtések és az elegáns megjelenésű rendszerek testre szabására helyezi a legnagyobb hangsúlyt.

Hogyan tudsz szavazni?

A szavazó eseményt a Tt Community fórumon rendezik meg, ahol a szavazatoddal értékes nyereményeket zsebelhetsz be. A közösség szavazata a végeredmény 30%-át befolyásolja, 15%-át a Thermaltake bírái, 25%-át a Thermaltake vezérigazgatója, a maradék 30%-ot pedig a kiválasztott professzionális modderek.

A TT Community platform (http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk Téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással. Véleményeddel és ötleteiddel Te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre!