MÁR ELÉRHETŐK A THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 1000/1200W GOLD TÁPEGYSÉGEK

2021. augusztus 24., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium Edition tápegységeinek elérhetőségét. A 80 PLUS Gold hitelesítésű hatékonyságot biztosító Toughpower GF1 Gold sorozat új tagjai minden tekintetben megegyeznek a korábbi modellekkel, azonban mostantól nagyobb kapacitással is elérhetők, így a felhasználók több lehetőség közül választhatnak. A standard ATX formatervezésű Toughpower GF1 1000/1200W Gold tápegységek egy 140 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátorral rendelkeznek, amely támogatja az intelligens fordulatszám-szabályozást a kiváló hűtés biztosítása érdekében. Ezenkívül a Smart Zero üzemmódnak köszönhetően a ventilátor egészen addig nem kapcsol be, amíg a terhelés nem haladja meg a teljes leadható teljesítmény 30%-át, ezzel minimalizálva a ventilátor zaját.

A kábelmentes platform megvalósítása érdekében a hátsó panelt és a nyákot összekötő rézlemez jobb hőelvezetést biztosít; ugyanakkor a teljesen moduláris, alacsony profilú szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsmentet is. A Toughpower GF1 Gold sorozat a legmagasabb teljesítményt és minőséget biztosítja, ezért kiváló minőségű Japánban készült kondenzátorokat alkalmaz és számos szigorú ellenőrzésen megy keresztül. A például zajhullám kibocsátásuk alacsonyabb, mint 30 mV a +12 V-os, +5 V-os vagy +3,3 V-os tartományban 0%-tól 100%-ig terjedő terhelés mellett, a feszültségszabályozás a fő síneknél pedig maximum ±2% lehet, amely jelentősen jobb, mint az Intel szabványában meghatározott ±5%.  Ha neked is tetszik a Toughpower GF1 Gold sorozat és egy nagyobb kapacitású megoldást keresel, akkor a Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium Edition lehet számodra a legjobb választás.

A Thermaltake Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium Edition főbb jellemzői:

Kábelmentes platform

Ints búcsút a felesleges kábeleknek! A hátsó panelt és a nyákot egy rézlemezzel kötöttük össze a jobb hőelvezetés és kimeneti teljesítmény biztosítása érdekében.

Ultracsendes, 140 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátor

A 140 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátorral támogatja az intelligens fordulatszám-szabályozást, amely kiváló hűtési teljesítményt és a csendes működést garantál.

Intelligens ventilátor

A Smart Zero üzemmódnak köszönhetően a ventilátor egészen addig nem forog, amíg a terhelés nem haladja a tápellátás 30%-át, ezzel minimálisra csökkentve a ventilátor zaját.

<30 mV ultra-alacsony zajhullám

Mindezek mellett a zajhullámok mértéke alacsonyabb, mint 30 mV a +12 V-os, a +5 V-os és a +3,3 V-os kimeneti feszültségen egyaránt 0% és 100% közötti terhelés esetén, ezzel stabil működést és hosszabb élettartamot biztosít a kulcsfontosságú komponensek számára.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás <±2%

A tápegységek feszültségszabályozása szigorúbb, mint az Intel ± 5%-os szabványa a fő síneknél és ±10%-a -12 V-nál. A Thermaltake megoldása maximum csak a ±2%-ot éri el, hogy a lehető legjobb teljesítményt legyen képes nyújtani.

Teljesen moduláris kialakítás és szalagkábelezés

Teljes kábelválasztékot kínál a felhasználók számára, miközben a rendszert megfelelő feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsementet és fokozzák a számítógépház légáramlását is.

Prémium Japánban készült 105°C-os kondenzátorok

Kimagasló tartósságot és stabilitást nyújt, miközben megbízható marad.

Nagy áramerősségű +12 V-os sín

Az erőteljes +12 V-os sín stabil és megbízható energiaellátást biztosít a PC főbb komponensei számára.

80 PLUS Gold hitelesítés és Intel C6/C7 State támogatás

A Toughpower GF1 sorozat rendkívül energiatakarékos a magas, akár 90%-os energiahatékonyságának köszönhetően, melynek következtében a tápegységek 80 PLUS® Gold hitelesítéssel is el lettek látva. A sorozatot úgy optimalizálták, hogy együttműködjön az Intel processzorainak minden generációjával a maximális energiamegtakarítás érdekében.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium Edition tápegységek már elérhetők a Thermaltake hivatalos partnereinek kínálatában. A gyártó a termékek tíz éves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. Az Toughpower SFX Gold sorozat naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

További részletek a Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium Edition tápegységről:

1000W- https://www.thermaltake.com/toughpower-gf1-1000w-tt-premium-edition.html

1200W- https://www.thermaltake.com/toughpower-gf1-1200w-tt-premium-edition.html