MEGJELENT A NETGEAR INSIGHT 6.8

2022. szeptember 26. – Az idők változnak és a vállalkozásoknak is változniuk kell, hogy megfeleljenek ügyfeleik folyamatosan növekvő igényeinek és hogy nyereségesek maradjanak. A külső tényezők – környezeti, gazdasági, technológiai stb. – nagyban befolyásolják a vállalatok piacra lépését, szolgáltatásnyújtását és versenyképességük megőrzését. Hogy megfeleljenek ezeknek az igényeknek, a kis- és középvállalkozások olyan eszközökre és szolgáltatókra támaszkodnak, amelyek új megoldásaikkal és frissítéseikkel lépést tartanak a korral, valamint megoldják a jelen és a jövő problémáit. 

A NETGEAR felismerte, hogy a kis- és középvállalkozásoknak (KKV-k) és a menedzselt szolgáltatásnyújtóknak (MSP-k) nehéz felülkerekedniük azokon a nehézségeken, amelyek a kritikus üzleti infrastruktúrák zökkenőmentes működéséhez szükségesek. Folyamatosan frissítjük és fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy az IT-menedzsereknek és az MSP-knek a kategóriájukban legjobb eszközöket biztosítsuk hálózataik üzembe helyezéséhez, védelméhez és felügyeletéhez. 

A NETGEAR Insight egy átfogó eszköz, amelyet egyre több IT-menedzser használ a hálózatuk távoli menedzselésére, beleértve a hozzáférési pontok, a switchek, valamint a routerek kezelését is. A most megjelent 6.8-as verzió több olyan eszközt tartalmaz, amelyek segítenek az MSP-knek és az IT-szakembereknek hatékonyan és a lehető legalacsonyabb költséggel kezelni hálózataikat. 

Energiatakarékos mód –Elérhetőaz Insight Premium és Pro****rendszereken 

A vállalkozások növekvő költségeire és kiadásaira válaszolva a NETGEAR folyamatosan törekszik az új lehetőségek felkutatására, hogy csökkentse a költségeket és javítsa a hosszú távú megtakarítások hatékonyságát. Éppen ezért a 6.8-as verzió bevezeti az energiatakarékos módot.  Az energiatakarékos funkció egyetlen kattintásra intelligensen működésre kapcsol, hogy csökkentse az összes helyszíni NETGEAR hozzáférési pont fogyasztását. Az energiamegtakarítás a felhasználástól függően változik. Egy iskolai hálózatban például akár a 20%-ot is elérheti az megtakarítás mértéke. Az energiatakarékos mód bármilyen felhasználás esetén ajánlott, bekapcsolása pedig a haladó/speciális beállítási menüben érhető el. 

Több másodlagos adminisztrátor – csak Insight Pro esetén 

Insight Pro előfizetések esetén a fő rendszergazdák mostantól hozzáférést biztosíthatnak két másodlagos adminisztrátornak a szervezeti folytonosság javítása és a nagyobb adminisztrációs rugalmasság érdekében. Ugyan az elsődleges adminisztrátor az Insight Pro-fiók egyedüli tulajdonosa, minden másodlagos adminisztrátor magas szintű hozzáférést kaphat a távoli felügyeleti fiókokhoz. A másodlagos adminisztrátorok, amennyiben az elsődleges adminisztrátor engedélyezi, pénzzel kapcsolatos számlafunkciókat is kezelhetnek, beleértve a hitelkiosztást vagy -felosztást, valamint szervezeti szinten és lokálisan egyaránt vásárolhatnak és aktiválhatnak kulcsokat. Mind az elsődleges, mind pedig a másodlagos fiókadminisztrátorok különféle hozzáférési beállításokat alkalmazhatnak a kiválasztott szervezeteknél, így a fiókkezelők szabadon kérelmezhetik és oszthatják ki a jóváírásokat. 

Több előre megosztott kulcs (PSK) – Insight Premium és Pro esetén 

A több előre megosztott kulcs beállításaival a hálózati rendszergazdák jobb WiFi-hozzáférést és magasabb szintű biztonságot garantálhatnak a felhasználói csoportoknak. Az Insight új verziójával a felhasználók akár 32 jelmondatot is használhatnak a nyolc lehetséges SSID között. A Multi PSK-t jelenleg a WEP, a WPA és a WPA2 támogatja. A fokozott biztonság érdekében minden jelmondatnak egyedinek kell lennie az összes kulcsbeállítás esetén. Az új funkció használatához le kell tiltani a beléptető portál funkciót, mivel az SSID-k ebben az esetben egyedi VLAN-okhoz vannak társítva. Ez a funkció minden WiFi 6 és WiFi 6E hozzáférési ponton elérhető a 2,4, 5 és 6 GHz-es frekvenciájú sávokon is. 

Függőleges menü – Insight Premium és Pro esetén 

A monitorméretek széles skálájával való jobb használhatóság érdekében kifejlesztettünk egy extra navigációs menüopciót, amely minden Insight-előfizető számára elérhető. Az új függőleges menüelrendezés személyre szabott élményt és könnyebb használatot tesz lehetővé.  

Több mint hat év telt el azóta, hogy bevezettük az NETGEAR Insight szolgáltatást bizonyos hozzáférési pontokon, azóta pedig hosszú utat tettünk meg mind szoftverek, mind pedig hardverek fejlesztése terén. Minden frissítéssel arra törekszünk, hogy az üzleti infrastruktúra megkönnyítse a munkát, ne pedig további feladatokat generáljon.