MEGJELENT A RÖVID MÉLYSÉGŰ, RACKBE SZERELHETŐ QNAP TS-855EU NAS-SOROZAT

Intel® 8 magos processzorral a robusztus informatikai telepítéshez és virtualizációhoz

2023. április 17., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózati- és tárolási megoldások egyik vezető innovátora ma bemutatta a 2U rövid mélységű TS-855eU NAS-sorozatot, beleértve a TS-855eU-t egyetlen tápegységgel és a TS-855EU-RP-t redundáns tápegységekkel. A rövid mélységű, rackbe szerelhető TS-855eU NAS sorozat különösen alkalmas a kis szekrényekbe, tágas üzleti helyiségekbe vagy gyártósorokba történő informatikai telepítésekhez. Az Intel® Atom® C5125 8 magos 2,8 GHz-es, Intel® QuickAssist technológiával érkező processzort használó és akár 64 GB memóriát támogató (az ECC-memóriát is támogatja), erős és funkciókban gazdag TS-855eU sorozat nyolc SATA-meghajtórekeszt, kétportos 2,5 GbE-t biztosít. Ezekkel a funkciókkal és még sok egyéb mással a TS-855EU sorozat teljesíti az üzleti fájlszerverek, virtuális gépek, SaaS biztonsági mentések és virtualizációs alkalmazások teljesítmény- és kapacitáskövetelményeit.

„A 38%-kal csökkentett méretű, 2U-állványra szerelhető TS-855EU NAS-sorozat mindössze 11,7 hüvelyk (297,4 mm) mélységű, így alkalmas a szigorú kábelezési- és szellőzési követelményű kis rackszekrényekbe és szervertermekbe történő telepítésekhez” – mondta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere. „Illeszkedik a szűkebb környezetekbe, miközben kiváló teljesítményével és átfogó üzleti funkcióival támogatja a megbízható mindennapos működést.”

A nagy teljesítményű 8 magos TS-855EU sorozat rugalmasságot és egyszerűséget visz a sokoldalú üzleti alkalmazásokba, beleértve a virtualizációt, a nagy sebességű adatelérést, az adatmentést és -helyreállítást, valamint a fájlszervereket. A kettős 2,5 GbE csatlakoztathatóság lehetővé teszi a porttrönkölés engedélyezését a fokozott átviteli hatékonyságért és a hibatűrésért. A két PCIe Gen 3 x4 foglalattal a felhasználók 10 GbE/25 GbE hálózati kártyát telepíthetnek, valamint lehetővé teszik az SR-IOV használatát a jobb I/O-teljesítményért. A két beépített M.2 PCIe NVMe bővítőhely támogatja az SSD-gyorsítótárazást vagy a Qtier™ automatikus rétegzett tárolást (elérhető QTS-ben) a NAS teljesítményének további javításáért. A TS855eU sorozat VMware® vSphere és Microsoft® Hyper-V hitelesítéssel érkezik a virtualizációs tároláshoz.

A TS-855EU sorozat egy all-in-one biztonsági mentési és helyreállítási megoldást kínál, amely támogatja a sokoldalú felhőalapú szolgáltatásokat az egyszerű hibrid felhőalapú telepítésekhez. Az informatikai személyzet rendszeresen készíthet pillanatképeket, hogy megvédjék a NAS-t a zsarolóvírusokkal szemben, valamint virtuális magánhálózatokat hozhatnak létre a QVPN-szolgáltatással a NAS biztonságos távoli eléréshez. A vállalkozások könnyedén létrehozhatnak FC SAN tárolót is a TS-855EU sorozatú NAS már meglévő FC SAN-infrastruktúrájukhoz történő hozzáadásával a QNAP Fibre Channel kártya segítségével. Az alapértelmezettként QTS operációs rendszert használó, TS-855EU sorozatú NAS rugalmasan átváltható a ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerre a nagyobb megbízhatóságért és adatintegritásért.

Legfőbb tulajdonságok

• TS-855EU-8G: 250 W-os tápegységgel
• TS-855EU-RP-8G: 300 W-os redundáns tápegységekkel (2 x 300 W)

2U rackbe szerelhető kompakt kialakítás, Intel® Atom C5125 8 magos 2,8 GHz-es processzorral; 8 GB DDR4 SODIMM-memória (64 GB-ig bővíthető), támogatja a DDR4 ECC-memóriát; működés közben cserélhető 2,5/3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s HDD/SSD meghajtórekeszek; 2 x 2,5 GbE Gigabit RJ45-port; 2 x M.2 PCIe GbE GbE 3 x4 bővítőhely; 2 x PCIe Gen 3 x4 bővítőhely; 4 x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port

További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.