MEGJELENT A THERMALTAKE ARGENT K6 RGB ALACSONY PROFILÚ, CHERRY MX RED / SPEED SILVER MECHANIKUS GAMER BILLENTYŰZET

Világítsd be virtuális csatáidat az ARGENT K6-tal!

2022. június 3, Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be első alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzetének megjelenését. A Cherry MX Low Profile Red és Speed Silver kapcsolókkal is elérhető ARGENT K6 RGB gamer billentyűzet már megvásárolható a gyártó weboldalán.

A Thermaltake folyamatosan törekszik arra, hogy jobb játékélményt biztosítson a felhasználóknak fejlett gamer perifériáik segítségével. Emellett büszkén jelentjük be, hogy az ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzet a 2022-es Red Dot Design kitüntetést is elnyerte. Az ARGENT K6 RGB billentyűzettel a felhasználóknak kényelmes gépelési élményben lehet részük a különösen alacsony kialakításnak köszönhetően. A Cherry MX Low Profile RGB kapcsolókat 100 millió leütésre hitelesítették, amelyek tartósabb, pontosabb és érzékenyebb taktilis visszajelzést nyújtanak. Ezenfelül az ARGENT K6 RGB alacsony profilú Cherry MX Red/Speed Silver mechanikus gamer billentyűzet egy mágneses csuklótámasszal érkezik, amely kiváló tartást és kényelmet garantál.

A teljesítményre és az esztétikára tervezett Thermaltake ARGENT K6 RGB alumínium fedlappal, lebegő billentyűsapkás kialakítással és gombonkénti háttérvilágítással rendelkezik, így a felhasználók stílusosan merülhetnek el kedvenc játékaikban. Egy másik remek funkció a multifunkciós tekerőgombos hangerőszabályozó a billentyűzet jobb oldalán, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a hangerő beállítását, valamint a weboldalak közötti egyszerű váltást. A felhasználók a TT iTake szoftveren keresztül akár teljesen személyre is szabhatják a gomb funkciót. További extra teljesítményfunkciókat is kínál, beleértve a multimédiás vezérlőket, a makrók rögzítését, valamint az elülső oldalon található audio- és USB-csatlakozókat is.

A billentyűzet szemkápráztató fényjátékát a 16,8 millió RGB-világítás és annak többféle effektje adja. Ez egyaránt vezérelhető a TT iTake szoftverrel, valamint teljesen kompatibilis a TT RGB PLUS 2.0 termékekkel, így a beállított effektek egyszerűen szinkronizálhatók más TT RGB-s komponensekkel is. Azon játékrajongóknak, akik odavannak a magával ragadó játékélményért, az ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzet minden bizonnyal legjobb partnerük lesz a csatákban!

A Thermaltake ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzet legfőbb jellemzői:

CHERRY MX Low Profile RGB

Speed Silver kapcsolók:
A CHERRY család leggyorsabb kapcsolójaként, a CHERRY Low Profile RGB Speed Silver közvetlen és rendkívül gyors aktiválási ponttal rendelkezik. Ezenkívül különösen alacsony kialakításának köszönhetően pedig rövidebb felengedési időt és hosszabb élettartamot biztosít.

Red kapcsolók:
A CHERRY Low Profile RGB Red lineáris karakterisztikával és közvetlenül alacsony rugóellenállású aktiválási ponttal rendelkezik. Ezenkívül különösen alacsony kialakításának köszönhetően pedig rövidebb felengedési időt és hosszabb élettartamot biztosít.

Lekerekített dizájn alumínium fedlappal
A lenyűgöző aszimmetrikus dizájn, az alumínium fedlap, a lebegő billentyűsapkás kialakítás és az egyedi, gombonkénti világítás révén az ARGENT K6 RGB lehetővé teszi a rajongók számára, hogy stílusosak maradjanak miközben teljesítik a játékok kihívásait.

Multifunkciós tekerőgombos hangerőszabályozó
Az alumíniumból készült tekerőgombos hangerőszabályzóval nem csak a hangerőt állíthatod be, hanem menet közben a weboldalak között is könnyedén válthatsz. Sőt, az iTAKE szoftverrel személyre is szabhatod a gomb funkcióját!

Borítsd fénybe a csatateret!
Borítsd fénybe a csatateret a 16,8 millió színű RGB-világítással és többféle fényeffektussal, amelyek kitűnő láthatóságot és szemet gyönyörködtető stílust nyújtanak a játékmenet során.

Mágneses csuklótámasz
Egy szintetikus bőrből készült mágneses csuklótámasszal érkezik, amely egyaránt megfelel a kényelmi és ergonómiai elvárásoknak.

iTAKE engine szoftver
Mindezek mellett beállíthatod az RGB-fényhatások megvilágításának erejét, sebességét és irányát, személyre szabhatod a fényhatásokat, és akár szinkronizálhatod is az RGB-színeket minden Thermaltake perifériáddal a TT SYNC funkció segítségével, hogy egy teljes ökoszisztémát hozhass létre.

TT RGB PLUS ökoszisztéma
Helyezd új megvilágításba rendszered szinte korlátlan lehetőségekkel, és szinkronizáld TT RGB PLUS kompatibilis termékeidet, hogy egy igazán egyedi RGB-ökoszisztémát hozhass létre!

Elérhetőség, garancia és árazás
A Thermaltake ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus gamer billentyűzetek Cherry MX Red és Speed Sliver kapcsolókkal már elérhetők a Thermaltake világszerte működő hivatalos kereskedelmi csatornáinak kínálatában. A termék kétéves garanciájával, a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásáért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési- vagy PR-képviseletével.

További információ a ARGENT K6 RGB alacsony profilú mechanikus billentyűzetről:
Red: https://www.thermaltake.com/argent-k6-rgb-low-profile-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-red.html
Silver: https://www.thermaltake.com/argent-k6-rgb-low-profile-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-speed-silver.html

A Thermaltake hivatalos weboldalai: