NETGEAR: AZ LTE-MOBILHÁLÓZATOK HASZNÁLATA VEZETÉKES SZOLGÁLTATÁSOK HELYETT

2022. március 28. – A NETGEAR Nighthawk M1 4G LTE mobil router a megjelenése óta sok embernek segített a megbízható WiFi-kapcsolat megteremtésében, beleértve többek között a helyi kávézókat, az iskolai kollégiumokat, az üzleti úton lévő szakembereket, a vakációzó baráti társaságokat, a családi kempingek résztvevőit. A Nighthawk M1 mobil router elég erős ahhoz, hogy akár elsődleges otthoni internetkapcsolati megoldásként is használják. A könnyű kezelhetőségének, a gyors 4G LTE-sebességének és az egyszerű beállításának köszönhetően nem csoda, hogy sokan az otthonaikban is ezeket a készülékeket használják. Azonban a hálózati igényektől függően szükség lehet egy olyan megoldásra, amely ennél is többet tud nyújtani.

A Nighthawk M1 egyszerű hordozhatóságának köszönhetően minden bizonnyal nagyszerű választási lehetőséget kínál az útközbeni és az otthoni WiFi-hez egyaránt. Azonban, ha valaki szigorúan otthoni használatra keres 4G LTE-megoldást, mert a meglévő vezetékes internetszolgáltatása nem megbízható, vagy olyan területen él, ahol nincs kiépítve a vezetékes hálózati kapcsolat, annak az Orbi 4G LTE WiFi router jelentheti a jobb választást.

Az Orbi 4G LTE WiFi routert nemcsak a 4G LTE-internetkapcsolat eléréséhez tervezték, de kompatibilis minden más Orbi hálózati megoldással díjnyertes mesh technológiájának köszönhetően, ezzel jelentősen javítva a hálózati lefedettséget. A 4G LTE-mobilhálózat támogatása mellett a router akár 2,2 Gbps-os vezeték nélküli adatkapcsolat létrehozását is támogatja 185 négyzetméteres lefedettség mellett, így különösen jó választást jelent az olyan vidéki területeken, ahol gyakori a vezetékes szolgáltatás meghibásodása.

Az Orbi terméksorozat tagjaként Orbi 4G LTE lehetővé teszi a mesh hálózatok létrehozását a lefedettség bővítése érdekében. További Orbi szatellitek hozzáadásával olyan mesh rendszer építhető ki, amely teljes lefedettséget biztosít az egyes otthonok teljes területén. Az szabadalmazott tri-band technológia mindemellett nemcsak a lefedettséget, hanem a WiFi-kapcsolat sebességét is jelentősen megnöveli.

Vezetékes internetkapcsolat támogatása

 Az Orbi 4G LTE támogatja a vezetékes internetszolgáltatásokat is, így a 4G adatkapcsolat egyfajta másodlagos megoldásként is alkalmazható, ha esetleg a vezetékes szolgáltatásban hiba lépne fel.

Az ideális 4G LTE-megoldás kiválasztása

A felhasználók internettel kapcsolatos szükségletei a helyzettől függően változnak. A Nighthawk M1 például nagyszerű lehetőséget kínál a hordozható és biztonságos, útközbeni WiFi-hez. Ezenkívül akár feladatátvételi lehetőségként használható, ha az otthoni hálózat leállna, vagy az áramellátás megszűnne. Az Orbi 4G LTE képességeit tekintve erősebb, hiszen elsődlegesen otthoni használatra tervezték. Legyen szó a Nighthawk M1-ről vagy éppen az Orbi 4G LTE-ről, mindkét megoldás kiválóan alkalmazható a hálózat optimalizálásához, emellett mindkét készülék lehetővé teszi az LTE-adatkapcsolat teljes sebességének kihasználását függetlenül attól, hogy otthoni környezetben vagy útközben használják azokat.

Elérhetőség

A NETGEAR Nighthawk M1 és az Orbi 4G LTE-megoldások már egyaránt elérhetők világszerte a NETGEAR hivatalos partnereinek kínálatában. Ha szeretnél többet megtudni a NETGEAR termékek naprakész árazásáról, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a NETGEAR helyi kereskedelmi, vagy PR és marketing képviseletével.