STEELSERIES BEJELENTETTE AZ AEROX CUSTOMIZER SZOLGÁLTATÁSÁT

Tervezd meg a saját Aerox 3 egered!

2022. május 9. – SteelSeries, a gamer- és esport perifériák piacvezetője bejelentette az új Aerox Customizer szolgáltatását, amely lehetőséget biztosít a felhasználók számára az Aerox 3 egerek teljes személyre szabásához. A szolgáltatásnak köszönhetően új szintre lép a teljes Aerox 3 terméksorozat. Az ultrakönnyű egér ezentúl széles körű tervezési lehetőségeket kínál a felhasználóknak, beleértve a váz színének megváltoztatását, a csatlakozási mód kiválasztását, a kábelek típusának, anyagának és színének személyre szabását, valamint a talpak típusának módosítását is. Az Aerox 3 testreszabási oldal, lehetőséget nyújt, hogy egyedi Aerox 3 egeret készíts, vagy a „Ready to Ship” gomb megnyomásával, a korábban bejelentett 2022-es modellek is megvásárolhatók. 

Vezeték és vezeték nélküli kivitel 
Az Aerox 3 kétéle kivitelezéséből adódóan az új, személyre szabható modellek is kaphatók vezetékes, illetve vezeték nélküli változatban is. Mindkét változat a 2022-es modellekhez hasonlóan USB Type-C csatlakozást használ, amelyhez változó kábeltípusok kérhetők. 

Könnyített váz 5 elérhető színben 
Az Aerox 3 egerek ezentúl 5 különböző színben lesznek elérhetők: Onyx fekete, hófehér (Snow), lila (Royal), áttetsző (Ghost) és jádezöld. A korábbi változatokhoz hasonlóan az új modelleknél is adott a 3 zónás PrismSync világítás, amely az egér alsó részén, illetve a méhsejtrácsos vázon átszűrődve is látható. 

Egyedi Super Mesh- vagy kevlár borítású kábelezés 
Az egyedi Aerox 3 egerek USB-A/USB-C, valamint USB-C/USB-C csatlakozású kábelekkel is kérhetőek, amelyek 1,8, valamint 1 méteres hosszússággal érhetők el a SteelSeries egyedi, könnyített Super Mesh szövetkábelével, amely 8 színben – fekete, fehér, szürke, narancs, rózsaszín, lila, zöld és türkiz – választható. Ezenfelül akár a rendkívüli strapabíróságáról ismert kevlár borítású kábel is  opció lehet 1,8 méteres kivitelben. 

Háromféle egértalp 
A hagyományos és a 100%-os prémium PTFE-teflontalpak mellett megjelentek az új kerámiatalpak is, amelyek a korábbi megoldásoknál is jobb csúszást és kisebb súrlódási ellenállást nyújtanak. 

Változatlan belső 
A külső testreszabási lehetőségekkel ellentétben az egér belseje továbbra is a korábban már bemutatott, megbízható Aerox 3 modellekre épít, így a vezetékes változat esetén a 8500 CPI felbontásra képes TrueMove Core, míg a vezeték nélküli modellnél a 18 000 CPI sebességű TrueMove Air szenzor kapott helyet. A belső komponensek védelméért továbbra is az AquaBarrier™ védelem felel, a kattintásokról pedig a 80 milliós élettartamú Golden Micro kapcsolók gondoskodnak, amely technológiáknak köszönhetően az egér IP54 csepp- és porálló hitelesítést is kapott. A vezetékes változat 59, míg a vezeték nélküli modell 68 grammot nyom. Az utóbbi megoldás 200 órás üzemidőre képes és egyaránt támogatja a Bluetooth és a 2,4 GHz-es Quantum 2.0 Wireless technológiát is. 

Elérhetőség 
Az Aerox 3 Custom egerek kizárólag a SteelSeries.com oldalon érhetők el. 

  • Aerox 3 (egyedi 2022-es kiadás) indulóár– Észak-Amerika 59,99 USD| EMEA 69,99 EUR| APAC 69,99 USD 
  • Aerox 3 Wireless (egyedi 2022-es kiadás) indulóár – Észak-Amerika 99,99 USD| EMEA 109,99 EUR| APAC 109,99 USD