THERMALTAKE SWAFAN 12 / 14 RGB

A Thermaltake első cserélhető forgólapátos megoldása már megvásárolható!

2022. augusztus 26., Tajpej, Tajvan –A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be, hogy a Thermaltake első cserélhető forgólapáttal érkező megoldása, a SWAFAN 12 / 14 RGB radiátorventilátor már megvásárolható. A SWAFAN egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy kétféle forgólapáttal érkezik, amelyek cserélhetők, ráadásul nemcsak a légáramlás irányának tetszés szerinti állítását teszik lehetővé, hanem a ventilátor teljes RGB-világítását is biztosítják. A technológia szerelmeseitől kezdve a PC-építőkön, -rajongókon át a modderekig mindenki értékelheti, hogy funkcionálisan mennyire sokoldalú ez a kialakítás, valamint teljes mértékben kihasználhatják annak minden előnyét. Vessünk egy pillantást a SWAFAN 12 / 14 RGB további tulajdonságaira! 

A SWAFAN 12 / 14 RGB radiátorventilátor név a „cserélhető ventilátor” szóból ered. Felcserélhető forgólapátokkal érkezik, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a számítógép összeállításánál, hiszen a felhasználók a légáramlás irányát a csomagban található forgólapátok kicserélésével állíthatják be. Miközben továbbra is feszegetjük a határokat és újra definiáljuk a tökéletes felhasználói élményt, kitaláltuk ezt a hihetetlenül zseniális kialakítást, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerre szereljék össze, teszteljék és állítsák be a légáramlás irányát, és optimalizálják azt a házon belül anélkül, hogy minden alkalommal le kellene csavarniuk a telepített ventilátorokat. Emellett a felhasználók könnyedén megtisztíthatják a ventilátorlapátokat az egyszerű kipattintásnak köszönhetően, így rengeteg időt takaríthatnak meg, amit a számukra fontos dolgokkal tölthetnek el. Ezenfelül a dobozban egy csapágykenőanyagot is mellékelünk, így többszöri csere után is gondoskodhatsz ventilátorodról. 

A SWAFAN 12 / 14 RGB nem lomha! A kiváló hűtési teljesítmény érdekében egy erős PWM-vezérlésű ventilátorral, valamint egy egyedülálló 9 ventilátorlapátos kialakítással érkezik, amelyet szándékosan úgy terveztek, hogy magas légnyomást állítson elő, miközben nagy mennyiségű légáramlást biztosít mindkét irányban. Emellett megnövelt, akár 2000 RPM sebességű fordulatszámra is képes, ami kifogástalan hűtési teljesítményt biztosít. A látványos RGB-fényeffektek jelentik a habot a tortán, amelyek kielégítik az esztétikai igényeket. A ventilátor három személyre szabható LED-gyűrűvel rendelkezik, amelyekben összesen 30 ultrafényes LED található a 16,8 millió szín lefedéséhez. A SWAFAN 12 / 14 RGB a legújabb 4. generációs szoftveres vezérlőt alkalmazza, amely folyamatos kapcsolatot biztosít az RGB-szoftver és a komponensek között. A fényeffektusok egyszerűen módosíthatók a NeonMaker vagy a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel, hogy ki tudd választani a számodra megfelelő RGB-fényeffektet.  

Összefoglalva, a cserélhető forgólapátos kialakítással, az egyszerűen állítható fényeffektekkel és elképesztő hűtési teljesítményével a SWAFAN 12 / 14 RGB ideális bármilyen építés előtt álló rendszerhez, ráadásul már meg is vásárolhatod! 

A Thermaltake SWAFAN 12 / 14 jellemzői: 

Vadonatúj cserélhető forgólapátos kialakítás 

A SWAFAN RGB sorozatú radiátorventilátor 6 cserélhető forgólapáttal érkezik; 3 fekete matricás, szabványos kialakítású lapáttal, amelyeket gyárilag előtelepítettek a ventilátorkeretbe, valamint 3 ezüst matricás fordított irányú forgólapát is található a dobozban, így nagyobb rugalmasságot biztosítanak a számítógép összeállítása során. Nem számít, hová helyezed el a SWAFAN-t, a lenyűgöző RGB-fények minden szögből átragyognak. Teljesítmény, hűtés és élénk RGB-világítás – mindezt egyben megkaphatod! 

Kiváló hűtési teljesítmény 

Ez a nagy teljesítményű, PWM-vezérlésű ventilátor egyedülálló, 9 lapátos kialakítással érkezik és akár 2000 RPM-es forgási sebességre is képes, így kiemelkedő hűtési teljesítményt biztosít. 

A fekete matricás Standard forgólapát levegő beszívásra használható. 
Maximális légnyomás: 2,58 mmH2O  
Maximális légáramlás: 53,02 CFM  
A kicserélhető, ezüst matricás Reverse forgólapát a levegő elszívására használható. 
Maximális légnyomás: 2,19 mmH2O  
Maximális légáramlás: 54,85 CFM 

Lenyűgöző fényhatások 

A SWAFAN-t 3 állítható LED-gyűrűje, összesen 30 ultrafényes LED-del (elöl: 12 / középen: 6 / hátul: 12) és a 16,8 milliós színlefedettség ragyogja be.  
A TT RGB Plus 2.0 és a NeonMaker szoftver segítségével egyszerűen módosíthatod a fényeffekteket, hogy lenyűgöző fényhatásokat hozhass létre. 

4. generációs vezérlő 

A legújabb 4. generációs szoftveres vezérlővel a SWAFAN stabil és zökkenőmentes kapcsolatot biztosít, miközben támogatja a TT RGB Plus kompatibilis komponensekkel való szinkronizálást. 

*Akár 3 SWAFAN-t is hozzárendelhetsz ehhez a vezérlőhöz, összesen pedig hat SWAFAN-t kapcsolhatsz össze 2 vezérlővel és egy molex kábellel. 

Levehető hidraulikus csapágyazással készült 

A speciálisan megtervezett, levehető hidraulikus csapágyazású SWAFAN több órás átfogó tesztelésen ment keresztül, így biztosítva, hogy a csapágy a forgólapátok többszöri cseréje után is tökéletes állapotban maradjon.  

*A csomag tartalmaz egy csapágykenőanyagot is. 

Rezgéscsillapítós rögzítőrendszer 
A rezgéscsillapító gumipárnák általánosan jobban képesek a rezgések elnyelésére, így lehetővé teszik a ventilátor magasabb szintű forgását és stabilitását. 

Tudj meg többet a Thermaltake SWAFAN 12 / 14 RGB-ről: 
SWAWAN 12: www.thermaltake.com/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
SWAWAN 14: www.thermaltake.com/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
SWAFAN RGB radiátorventilátor animáció – a Thermaltake első cserélhető forgólapátos megoldása: https://www.youtube.com/watch?v=NysQPUOHHjU 
Thermaltake SWAFAN RGB radiátorventilátor kicsomagolás és tulajdonságai: https://www.youtube.com/watch?v=U2xdbM2JM0g 
Thermaltake hűtés – SWAFAN RGB radiátorventilátor – áttekintés: https://www.youtube.com/watch?v=pO9HnnvxfFg 
A Thermaltake első cserélhető forgólapátos megoldása – termékbemutató: https://www.youtube.com/watch?v=U0PBvbER5Bc 

Megvásárolható: 

SWAFAN 12 RGB:  
TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack/ 
TT Premium Europe- https://ttpremium.eu/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
TT Premium Australia- https://ttpremium.com.au/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
TT Premium Taiwan- https://ttpremium.com.tw/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
TT Premium China- https://ttpremium.com.cn/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack/ 
TT Premium Asia- https://asia.ttpremium.com/swafan-12-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 

SWAFAN 14 RGB:  
TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack/ 
TT Premium Europe- https://ttpremium.eu/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
TT Premium Australia- https://ttpremium.com.au/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
TT Premium Taiwan- https://ttpremium.com.tw/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 
TT Premium China- https://ttpremium.com.cn/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack/ 
TT Premium Asia – https://asia.ttpremium.com/swafan-14-rgb-radiator-fan-3-fan-pack.html 

A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai: