A BENQ BEMUTATJA WDC30 VEZETÉK NÉLKÜLI KONFERENCIAMEGOLDÁSAIT, AMELYEK MEGFELELNEK A FINTECH ELŐÍRÁSOKNAK

Az InstaShow® WDC30 vállalati szintű prezentációs rendszer WiFi 6 routerrel, AES 128 bites titkosítással, WPA3-hitelesítéssel és CC EAL6+ hitelesítéssel rendelkezik

2022. szeptember 23. EINDHOVEN, HOLLANDIA – A BenQ, a vizuális megoldások és interaktív kijelzők nemzetközileg elismert innovátora bejelentette InstaShow® WDC30 vállalati szintű vezeték nélküli prezentációs rendszerét, amelyet a pénzügyi szektor szigorú beszerzési szabványainak és előírásainak megfelelően építettek. Az AES 128 bites titkosítás vállalati szintű biztonsággal, WPA3-hitelesítéssel és Common Criteria EAL6+ hitelesítéssel érkező WDC30 zökkenőmentes vezeték nélküli prezentációt és hatékony produktivitást biztosít hibátlan audiovizuális tükrözési minőséggel, valamint WiFi 6 átvitellel. 

Főbb termékjellemzők: 

  • WiFi 6 hardveres alap, illesztőprogram-mentes Plug & Play használat, akár 30 méteres lefedettség 
  • Nemzetközi biztonsági szabványok alapján hitelesített titkosítás  
  • Cisco Room Kit hitelesítés 
  • Akár 4K 60 Hz kimenet a kristálytiszta képminőségért 
  • Két HDMI-kimenet a 8 osztott képernyő támogatásához/kettős kimenethez 
  • PC/mobil kivetítés, több operációs rendszerrel kompatibilis  
  • Automatikus csatornaválasztás a WiFi interferenciájának csökkentéséhez 
  • Távoli érintésvezérlés az együttműködéshez 

„Az InstaShow® WDC30 jövőbiztos technológiákat alkalmaz és abszolút adatbiztonságot garantál, ahogy a vállalatok újra személyes és hibrid találkozókon vesznek részt. Az elmúlt években számos vállalat szembesült adatszivárgásokkal, amelyek abból fakadtak, hogy a kibertámadások nem biztonságos vezeték nélküli eszközöket céloznak meg” – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „A mai széles körben elfogadott ipari szabvány a CC EAL4, de a BenQ ennél tovább ment és jelentős erőforrásokat fektetett be a EAL6+ biztonsági szint eléréséhez, így megfelel az érzékeny iparágak, például a pénzügyi szolgáltatások legmagasabb követelményeinek.” 

Az InstaShow® WDC30 zökkenőmentes vezeték nélküli prezentációs lehetőséget biztosít akár 64 résztvevő számára is. Az AES-128 titkosítással, WPA3 hitelesítéssel és CC EAL 6+ biztonsági biztosítással rendelkező WDC30 megvédi a vállalati információkat és a szellemi tulajdont az illetéktelen behatolásokkal vagy a nem kívánatos szivárgásokkal szemben. 

Az iparág egyetlen prezentációs rendszerbe integrált WPA3-hitelesítéssel rendelkező WiFi 6 routerével felszerelt InstaShow® WDC30 ultragyors kétirányú átviteli sebességet biztosít, hogy engedélyezze a négyutas osztott képernyőket (akár nyolc forráseszközről) és a zökkenőmentes 4K audiovizuális lejátszást akár 60 képkocka/másodperces sebességgel az azonnali együttműködés megvalósításához. 

A WDC30 beépített Qualcomm routerszintű chipkészlete nagy sebességű zónákat hoz létre a többsávos, vegyes médiaforgalom kezelésére, elkülönítve és automatikusan kiválasztva az optimális WiFi-csatornákat a CCA (Clear Channel Assessment) segítségével a stabil vezeték nélküli átvitelért, akár 30 méteres távolságban, tiszta megjelenítést biztosítva a kis helységekben a és nagyobb konferenciatermekben lebonyolított zavartalan tárgyalásokhoz. 

Az InstaShow® WDC30 teljesen plug-and-play, használatához nincs szükség illesztőprogramokra, natívan támogatja a HDCP-t és teljesen kompatibilis a Mac*, IOS*, Windows® és Android™ mobileszközökkel, táblagépekkel és laptopokkal. Emellett a WDC30 HID-érintésvezérlési lehetőséget és mobil kivetítést engedélyező gyorsbillentyűt is kínál az értekezletek hosztjainak a tartalomforgalom hatékony kezeléséhez úgy, hogy csak a prezentálási szándékukat gombbal jelző résztvevőknek engedélyezi a kivetítést. 

Az InstaShow® gomb alapos ellenőrzéseken ment keresztül, hogy mind a kábel hajlításának, és több mint 12 000 kábelcsatlakoztatásnak is ellenálljon, sőt nano-ionos ezüst bevonattal is befedték, hogy a használat során ne terjessze tovább a kórokozókat. 

Ha többet szeretnél megtudni a BenQ vezeték nélküli prezentációs megoldásairól, kérjük, látogass el a https://www.benq.eu/en-eu/business/wireless-presentation/instashow-wireless-collaboration.html oldalra.