A BENQ MOBIUZ ÉS A TECHLAND BEMUTATTA AZ EX3210R-T: A DYING LIGHT 2 STAY HUMAN NIGHT RUNNER’S KIADÁSÚ MONITORT

A játékosoknak felejthetetlen játékélményben lesz részük a különleges kiadású monitoron

2022. január 24., Eindhoven, Hollandia – A fertőzöttekkel és veszélyekkel szennyezett városban a Techland Dying Light 2 Stay Human egy dologra hívja fel a figyelmet: maradj ember! Ehhez a kihíváshoz igazodva a BenQ MOBIUZ és a Techland bejelentette a legjobb számítógép kiegészítőt, az EX3210R: Dying Light 2 Stay Human Night Runner’s kiadású ívelt monitort.

Ez az együttműködés a magával ragadó játékélmény két fő erejét ötvözi, mivel a Techland olyan izgalmakat kínál, amelyek mozgásban tartják a játékosokat. Miközben a felhasználók az egyik kihívásról a másikra váltanak, a MOBIUZ gamer monitorok maximalizálják a játék folyamatos intenzitását. Összességében, a játékosok egy rendkívül magával ragadó élményre számíthatnak, megállás nélküli akciókkal és hihetetlen grafikával egy olyan monitoron, amely arra készült, hogy a legtöbbet hozza ki minden izgalmakkal teli pillanatból.

A játékosoknak többirányú megközelítésre van szükségük a The City-ben való navigáláshoz, ehhez pedig a 32 hüvelykes, 1000R ívelt kijelző az audiovizuális és érzékszervi elmélyülés világát teremti meg. A gyenge fényerőszabályozás általában sebezhetővé teszi a játékosokat az ellenségekkel szemben és elrejti a parkour típusú menekülési lehetőségeket. A BenQ exkluzív Light Tuner segítségével a játékosok 20 fénybeállítás közül választhatnak, hogy meghatározzák a játékstílusuknak megfelelő fény-sötétség ideális egyensúlyát.

Csak hallgasd: Minőségi hangzás

A legtöbb gamer monitor a gyengébb minőségű hangrendszerek miatt nem tud hatékonyan hangjelzéseket szolgáltatni, így a játékosok elveszítik versenyelőnyüket, ha figyelmen kívül hagyják a fertőzöttek közeledtének jeleit. Ezek a hangrendszerek megakadályozzák a csapat kommunikációját is és eltorzítják a játék környezetének hangzását. Az EX3210R beépített hangrendszere két 2W-os hangszórót, egy 5W-os mélysugárzót és egy digitális jelerősítőt (DSP) tartalmaz egyénileg választható hangmódokkal. Ezek után a játék hangzása soha többé nem lesz ugyanolyan.

Intelligens optimalizálás

Az intelligens HDR technológia éles részleteket mutat be, így a játékosok könnyen beazonosíthatják a barátaikat, az ellenségeket és az árulásból származó kincseket. Finom kontrasztra, nagyobb tisztaságra és élénk színekre számíthatsz, amelyeket a monitoron található dedikált érzékelő tovább optimalizálja a környezeti fények alapján. Ez a technológia nemcsak versenyelőnyt biztosít, hanem még több élvezetet is teremt a játékban, hogy a legjobb a Dying Light 2 Stay Human élményben lehessen részed.

Csavarj egyet a játékon

Annak érdekében, hogy a játékosok úgy érezzék magukat, mintha éppen The City városában lennének, az 1000R sugarú ív az emberi szem formájához igazodik, így biztosítva a maximális játékélményt. Az EX3210R megszünteti a távolságot a játékos és a játék között, a látóterüket pedig olyan látvánnyal, hangokkal és jelenetekkel tölti meg, amelyek a Dying Light 2 Stay Human-t 2022 egyik legjobban várt horrorjává teszik.

„Büszkék vagyunk arra, hogy bejelenthetjük a Techlanddal kötött együttműködésünket a Dying Light 2 Stay Human játékra tervezett EX3210R monitorunkat kapcsán.” – nyilatkozta Alan Song, a BenQ termékmarketing menedzsere. „A MOBIUZ célja, hogy a magával ragadó játékélmény maximumát nyújtsa a játékosoknak, lehetővé téve számukra, hogy megtapasztalják az élénk színek és a drámai részletek világát. A Dying light 2 Stay Human pontosan az a játék, amely teljes mértékben képes bemutatni a monitorunk összes funkcióját.”

Legyen a tiéd a különleges kiadású monitor!

Az exkluzív, limitált kiadású EX3210R: A Dying Light 2 Night Runner’s Edition hajlított gamer monitorok 2022 februárjában fognak megjelenni, az előrendelésük pedig január 21-én kezdődik. A monitor vásárlói egy ingyenes Dying Light 2 Stay Human kódot is kapnak a játék digitális változatának letöltéséhez.

Tudj meg többet az EX3210R Dying Light 2 Night Runner’s Edition monitorról itt.

Tudj meg többet a Dying Light 2 Stay Human játékról itt.