NÖVELD EGYSZERŰEN A WIFI HÁLÓZATOD LEFEDETTSÉGÉT A TENDA A27 WIFI 6 JELERŐSÍTŐVEL!

2022. január 21. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója az A27 vezeték nélküli jelerősítővel hatékony megoldást nyújt a WiFi 6 hálózatok lefedettségének megnöveléséhez. A Tenda A27 a vállalat WiFi 6 kínálatát erősíti tovább, amelyben már különböző teljesítményű és eltérő felhasználású hálózati megoldások is megtalálhatók.

A Tenda A27 egy kétsávos, 2 antennás WiFi jelerősítő megoldás, amelyet kifejezetten nagy sebességű internetkapcsolattal rendelkező háztartások számára terveztek. Támogatja az IEE 802.11ax szabványt, emellett akár 1755 Mbps-os WiFi sebességet (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 1201 Mbps) biztosít a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Stabil jelerősség és nagy lefedettség

A két darab, 5 dBi erősségű antennának köszönhetően könnyedén felerősíheted a vezeték nélküli hálózatod lefedettségét, hogy stabil és megbízható internetkapcsolatod legyen a ház teljes területén.

Egyszerű párosítás

A routereden és a jelerősítőn található WPS gomb segítségével egyszerűen párosíthatod a már meglévő hálózatodat A27-tel, így pillanatok alatt megnövelheted a vezeték nélküli hálózati jeledet. A párosítás emellett akár telefonról is megoldható, mindössze a fő router adatait kell csak begépelni az automatikusan megjelenő weboldalon az A27-re történő csatlakozást követően.

Intelligens LED-es visszajelzés

Egyszerűen ellenőrizheted az A27 állapotát az intelligens LED-es visszajelzések segítségével. Amennyiben a visszajelző LED pirosan világít, a jelerősítő a központi router hatósugarán kívül lett elhelyezve. Ilyen esetekben a készüléket egy, a routerhez közelebbi pontra szükséges elhelyezni. A sárga fény a használható, a kék pedig az optimális kapcsolatot jelenti.

Sokoldalú felhasználás

A vezeték nélküli adatkapcsolaton kívül a jelerősítő egy gigabites sebességű, RJ45 Ethernet porttal is rendelkezik, ami amellett, hogy lehetővé teszi a közvetlen kábeles csatlakoztatást és a hozzáférési pontként történő felhasználást, akár okostelevíziók, konzolok, multimédialejátszók és PC-k számára is képes továbbítani az internetkapcsolatot a kábeles csatlakozás segítségével.

Elérhetőség

A Tenda A27 várhatóan 2022 során válik elérhetővé a hazai viszonteladók kínálatában.

Tudj meg többet a Tenda A27-ről:

https://www.tendacn.com/product/A27.html