A NETGEAR ÉS A CRESTON BEJELENTETTE A 2022-ES EURÓPAI KÖRÚTJUKAT

Egy mobil élményközpont, ahol biztonságos körülmények között próbálhatod ki a legújabb technológiai fejlesztéseket 19 országban, összesen 38 helyszínen

2022. február 2. – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), a professzionális audio/videó hálózati megoldások vezető gyártója, valamint a Creston, a munkahelyi technológiák globálisan vezető vállalata bejelentette a Crestron Next Road Trip Europe körutat. A mobil élményközpont összesen 38 helyszínen és 19 országban látogatható meg. A kiállításnak helyet adó teherautó minden résztvevő számára biztonságos környezetet nyújt, amelyben az érdeklődők a Crestron és a NETGEAR legújabb technológiai fejlesztéseit ismerhetik meg akár egy személyes bemutató keretein belül is.

A mobil élmény lefedi a Crestron legújabb megoldásainak teljes ökoszisztémáját, amelyek egyaránt alkalmazhatók hibrid munkahelyeken, tantermekben, kormányzati helyiségekben és más környezetekben. A körút hivatalos hálózati partnere a NETGEAR lesz, így az esemény során a látogatók számos NETGEAR Pro AV switch készüléket is megtekinthetnek.

„Büszkék vagyunk arra, hogy ebben az eseménysorozatban egy olyan iparágban vezető partnerrel működhetünk együtt, mint a NETGEAR.” – nyilatkozta Annelies Kampert, a Crestron Europe alelnöke és vezérigazgatója. „Az elmúlt évek során rengeteg kiemelkedő új terméket vezettünk be, amelyek mellett még sok mással is készülünk. Már alig várjuk, hogy egész Európa-szerte megmutassuk a hivatalos viszonteladóinknak, partnereinknek, valamint ügyfeleinknek azt, hogy az innovációink hogyan könnyíthetik meg munkájukat.” – tette hozzá Kampert. „Megértjük, hogy egyes ügyfeleink tétováznak amiatt, hogy túl messzire utazzanak-e, ha egy személyre szabott, kisebb méretű élményben szeretnének részt venni. A Crestron Next Road Trip Europe ezért egy szorosan felügyelt környezetet kínál a látogatóknak, ahol interakcióba léphetnek termékeinkkel és a Crestron helyi képviselőivel egyeztethetnek egy könnyen elérhető helyszínen, közel az otthonaikhoz.”


„A NETGEAR az innovációs vezető szerepét tölti be AV-over-IP megoldások területén.” – nyilatkozta Richard Jonker, a NETGEAR AV-over-IP kínálatának üzletfejlesztési alelnöke. „Az M4250 hardveres és szoftveres képességeinek köszönhetően, beleértve a NETGEAR IGMP-t is, jelentősen leegyszerűsítettük a Crestron DM NVX® telepítését. Ez az AV- és USB-végpontok egyik piacvezető ökoszisztémája, amelyet úgy terveztünk meg, hogy együttműködjön az IP-hálózattal.”Az AV legnagyobb márkanevei felismerik a NETGEAR Pro AV switch megoldások előnyeit és támogatják az AV-over-IP növekvő trendjeit, ezzel biztosítva a hang-, a kép- és további más vezérlőjelek IP-hálózaton történő továbbítását. Az M4300 menedzselhető switch terméksorozat sikerére alapozva a NETGEAR megalkotta az M4250 switch sorozatot, amelyet több AV integráló vállalat, partnerek és felhasználók igényei alapján terveztek meg. A NETGEAR a több mint 25 éves hálózati tapasztalatára támaszkodott annak biztosítása érdekében, hogy ezek a Pro AV switch-csek teljes mértékben támogassák az audio-, kép- és vezérlőjelek IP-hálózaton keresztüli történő továbbítását, miközben megfelelnek a legszigorúbb hálózati követelményeknek. Ennek eredményeként a NETGEAR az első számú választássá vált az AV-over-IP switch-csek piacán.

A Crestron Next Road Trip Europe 2022 márciusában veszi kezdetét. A körút során 19 országba látogatnak el, a felhasználók pedig összesen 38 helyszínen próbálhatják ki a legújabb megoldásokat. További információ és regisztráció: crestron.com/NextEurope.