A TENDA BEMUTATTA A LEGÚJABB, KKV-KNEK TERVEZETT, UHD TÁMOGATÁSÚ HÁLÓZATI VIDEÓFELÜGYELETI RENDSZEREIT

2022. február 11. – A Tenda, a költséghatékony vezetékes és vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója örömmel mutatta be a legújabb a négy-, nyolc- és tizenhat csatornás hálózati videófelügyeleti rendszereit, a Tenda N3L sorozatot. Az új készülék támogatják a H.265/HEVC videótömörítési eljárást a nagy felbontású médiafájlok egyszerűbb tárolása érdekében, valamint a 8 megapixeles, UHD felbontású kamerák jelét is képesek fogadni. A készülékek HDMI és VGA kimenetekkel is rendelkeznek, amelyek egyaránt támogatják a 1080p Full HD felbontású kijelzők csatlakoztatását.

4K rögzítés támogatása

A Tenda N3L sorozat támogatja a 4K felbontású felvételek rögzítését. Modelltől függően az N3L-16H tizenhat, az N3L-8H nyolc, az N3L-4H pedig négy csatornát képes egyszerre kezelni.

Egyszerű telepítés

A rögzítőkészülékek automatikusan megkeresik a csatlakoztatott kamerákat és hozzáadják azokat az elérhető eszközök listájához, így nincs szükség külön beavatkozásra a felhasználók részéről a telepítés során.

Kettős rögzítés és megbízhatóság

A hálózati felügyeleti rendszerek támogatják az akár 10 TB kapacitású merevlemezek beszerelését is, továbbá minden Tenda N3L sorozatú termékek mellé 3 hónapos ingyenes felhőtároló szolgáltatás is jár, így egyszerre akár két tárolóhelyre is el lehet menteni a rögzített felvételeket. Mindemellett a rögzítőkészülékek intelligens fájlrendszere automatikusan képes felismerni a hibás szektorokkal rendelkező merevlemezeket és képes azokat megkerülni az írások során, ezzel jelentősen javítva a megbízhatóságot.

H.265 támogatás

Az új szabvány támogatásának köszönhetően a felvételek akár 50%-kal kevesebb tárhelyet foglalhatnak, így a készülékek akár 50%-kal csökkenteni tudják a sávszélesség terheltségét is.

Széleskörű kompatibilitás

A Tenda N3L sorozat az akár 4K UHD felbontású kamerák kezelését is támogatja a széleskörű kompatibilitás biztosítása érdekében.

TDSEE alkalmazás

A társalkalmazás segítségével a telefonodról is megtekintheted az élő felvételeket, továbbá a rendszer értesítéseket is tud küldeni a társított telefonokra bármilyen gyanús esemény rögzítése során.

Elérhetőség

A Tenda N3L sorozatú hálózati videófelügyeleti rendszerei várhatóan 2022 első negyedévében válnak elérhetővé. További információért kérjük, látogass el a tendacn.com oldalra.