A QNAP BEMUTATJA AZ ÚJ KÉTPORTOS QXG-10G2T 10 GBE HÁLÓZATI BŐVÍTŐKÁRTYÁT

A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a QXG-10G2T 10 GbE hálózati bővítőkártyát.

A QXG-10G2T egy élvonalbeli, kétportos, 5 sebességű, 10 GbE (RJ45) hálózati bővítőkártya, amely energia- és költséghatékony megoldást kínál különféle hálózati igényekhez. Ez a kártya ideális professzionális fotósoknak, videósoknak vagy egy olyan együttműködő csapat tagjainak, akiknek egyidejű adathozzáférésre van szükségük alacsonyabb késleltetéssel.

Andy Chuang, a QNAP termékmenedzserének nyilatkozata: „Izgatottan várjuk a QXG-10G2T piaci megjelenését. Ez a bővítőkártya bizonyítja a QNAP elkötelezettségét amellett, hogy innovatív és hatékony megoldásokat kínáljon a modern hálózati kihívásokra. Sokoldalú funkcióival és többféle sebesség támogatásával a QXG-10G2T zökkenőmentes élményt kínál mind a NAS-, mind a PC-felhasználóknak, javítva munkafolyamatuk hatékonyságát.”

Főbb jellemzők:

  • 5 sebesség támogatása: A QXG-10G2T öt különböző sebességet támogat, beleértve a 10 GbE, 5 GbE, 2,5 GbE, 1 GbE és korábbi Ethernet-szabványokat, biztosítva a kompatibilitást az eltérő hálózati felhasználási módokkal.
  • NAS- és PC-kompatibilitás: A QXG-10G2T kompatibilis a QNAP NAS (QTS és QuTS hero), Windows® 10 és Linux® operációs rendszerekkel.
  • Marvell® AQtion Controller AQC107: A Marvell AQtion Controller AQC107-et használó QXG-10G2T kiváló energia- és költséghatékonyságot biztosít a teljesítmény feláldozása nélkül.
  • PCIe 3.0 interfész: A PCIe Gen 3 x4 interfész akár 32 Gbps átviteli sebességet is biztosít, lehetővé téve a gyors adatátvitelt az erőforrás-igényes feladatokhoz.
  • Érj el akár 20 Gb/s-os kapcsolatot! A QXG-10G2T két 10 GbE portjának kihasználásával a felhasználók akár 20 Gbps-os kapcsolatot is elérhetnek a többcsatornás SMB vagy porttrönkölés révén.

A QXG-10G2T bővítőkártya kompatibilis a QNAP 10 GbE hálózati switch-megoldásaival, így a felhasználók könnyedén és költséghatékonyan építhetnek ki nagy sebességű hálózati környezeteket.

A QXG-10G2T 10 GbE hálózati bővítőkártyával és más innovatív QNAP termékekkel kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.