A QNAP BEMUTATTA A ZHAOXIN 8 MAGOS PROCESSZORRAL FELSZERELT TVS-675 2,5 GBE NAS-T

Az új adattárolási megoldás M.2 SSD gyorsítótárral, PCIe bővítőhellyel, valamint 4K HDMI kijelző támogatással is rendelkezik

2021. szeptember 1., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a 6-lemezes TVS-675 NAS rendszert, amely egy x86 alapú, Zhaoxin KaiXian KX-U6580 8 magos, 2,5 GHz-es processzorral lett felszerelve. A kétportos, 2,5 GbE-s csatlakozással, a két gyorsításhoz szükséges M.2 SSD foglalattal, valamint a PCIe bővítőhellyel, a többfelhős biztonsági mentés támogatással, a 4K HDMI 2.0 kimenettel, a bővíthető tárolókapacitással és az igény szerinti telepíthető alkalmazásokkal rendelkező TVS-675 egy kifejezetten költséghatékony 2,5 GbE NAS megoldás.

„A TVS-675 NAS kimagasló számítási erővel rendelkezik a virtuális gépek teljesítményének növeléséhez és az összetett multitasking feladatok végrehajtásához.” – nyilatkozta Stanley Huang, a QNAP termékmenedzsere. „A QNAP számos menedzselhető és nem menedzselhető 10 GbE/2,5GbE switch-csel is kompatibilis a nagy sebességű, költséghatékony és jövőbiztos együttműködési hálózati környezet biztosítása érdekében.”A TVS-675 8 GB DDR4 memóriával rendelkezik (64 GB-ig bővíthető – 2x 32 GB), és támogatja az AES-NI titkosítás-gyorsítást is. A két 2,5 GbE-s RJ45 port lehetővé teszi az akár 5 Gbps sebesség elérését is a port trönkölés használata mellett, ezzel megfelelve a sávszélesség-igényes alkalmazások – mint a nagy méretű fájlátvitel, a gyors biztonsági mentés/visszaállítás, valamint a multimédiás átvitel és szerkesztés – igényeinek. Az optimális I/O teljesítmény elérése és a késleltetés csökkentése érdekében a felhasználók beállíthatják az SSD gyorsítótárazást a két M.2 2280 SSD foglalat (támogatja a külön megvásárolható PCIe NVMe Gen 3 SSD-ket és a SATA 6 Gb/s SSD-ket) segítségével anélkül, hogy a hat meghajtórekeszek egyikét fel kellene használni. A QNAP Qtier technológiája segítségével a TVS-675 NAS lehetővé teszi az automatikusan optimalizált, többszintű tárhelyhasználatot az optimális teljesítmény elérése érdekében, miközben kiegyensúlyozza a tárhely kihasználtságát is.

A TVS-675 két PCIe Gen 3 x4 foglalata lehetővé teszi a bővítőkártyák telepítését a NAS funkcionalitásának javítása érdekében (beleértve az 5 GbE/10 GbE hálózati kártyákat és a QM2 hálózati/tárolási bővítőkártyákat. A HDMI 2.0 kimenet lehetővé teszi a NAS multimédiás fájljainak és virtuális gépek képernyőinek közvetlen megjelenítését a csatlakoztatott monitoron vagy TV-n. A TVS-675 megfelel az üzleti tárolás biztonsági, fájlmegosztási, központi kezelési, helyi/távoli/felhő mentési és a pillanatkép védelmi követelményeinek a napi feladatok elvégzésének megkönnyítése és a produktivitás növelése érdekében. A beépített App Center tovább bővíti NAS alkalmazási lehetőségeit. Biztosítja több virtuális gép és konténeres alkalmazás működtetését, egy felhőtároló átjáró telepítését, egy professzionális videófelügyeleti rendszer kiépítését, az S3 objektumtároló adatainak biztonsági mentését, valamint egyéb más képességeket is.

A TVS-675 NAS felhasználói könnyedén átválthatják az alap QTS rendszert a QuTS hero – a QNAP ZFS-alapú NAS – operációs rendszerére, amely végpontok közötti adatintegritást, adatcsökkentést (beágyazott adat- deduplikáció, tömörítés és sűrítés), és egyéb más képességeket is biztosít a felhasználói adatok megbízhatóságának növelése érdekében.

Legfőbb tulajdonságok

TVS-675-8G: Torony modell, 6x cserélhető 2,5/3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps meghajtórekesz, Zhaoxin KaiXian KX-U6580 8 magos/8 szálas 2,5 GHz-es processzor, 8 GB memória (64 GB-ig bővíthető), 2x 2,5 GbE RJ45 LAN port (2,5 G/1 G/100 M), 2x PCIe Gen 3 x4 foglalat, 2x M.2 2280 SSD foglalat (támogatja az NVMe PCIe Gen 3-at vagy SATA 6 Gb/s-t), 2x USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) port, 2x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port, 1x HDMI 2.0 (4K @ 60Hz) kimenet

További termékinformációért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.