A TENDA BEMUTATTA A HG1 GPON ONT KÉSZÜLÉKÉT

Költséghatékony megoldás optikai internetszolgáltatáshoz

2021. november 18. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója bemutatta a HG1 GPON ONT készülékét, amely egy költséghatékony hálózati megoldást kínál optikai internetszolgáltatásokhoz. A Tenda HG1 egy gigabites passzív optikai hálózati készülék (GPON ONT), amely támogatja a távoli menedzsmentet, így a készülék beállítása nem igényel beavatkozást a felhasználók részéről. A HG1 egy plug and play megoldás, amely ideális lehet olyan helyzetekben, amikor a felhasználók nem szeretnék lecserélni a saját routerüket az internetszolgáltató által biztosított készülékre a megbízhatóbb vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat érdekében.

Széleskörű kompatibilitás a legtöbb szolgáltatóval

A Tenda HG1 megfelel az ITU G.984.1, ITU G.984.2, ITU G.984.3 és ITU G.984.4 szabványoknak, így széleskörű kompatibilitást biztosít a legtöbb optikai internetszolgáltatással. Támogatja az OMCI (optikai hálózati készülékkezelési felület) távoli menedzsmentet és a QoS-t, így nem igényel külön beállítást a felhasználók részéről.

Kimagasló sebesség

Az optikai csatlakozás támogatja a 2,5 Gbit/s-os letöltési és 1,25 Gbit/s-os feltöltési sebességet, akár 20 km-es távolság mellett is, az 1 Gigabit sebességű RJ45 port pedig széleskörű kompatibilitást biztosít a legtöbb routerrel, így a már meglévő hálózati rendszeredhez is könnyedén csatlakoztathatod.

Egyszerű karbantartás

A HG1 hatékony kezelési lehetőségeket biztosít, beleértve az OMCI és TR069 távoli vezérlést, hogy megkönnyítse a szolgáltató számára az esetleges karbantartási műveleteket.

Elérhetőség

A Tenda HG1 várhatóan 2021 utolsó negyedévében válik elérhetővé.