A THERMALTAKE BEJELENTETTE A FLOE RC ULTRA 240/360 ÉS A TOUGHLIQUID ULTRA 240/360 AIO HŰTÉSEK MEGJELENÉSÉT

2022. július 22., Tajpej, Tajvan  AThermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az all-in-one folyadékhűtőinek, a Floe RC Ultra 240/360 CPU és memória, valamint a TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU AIO folyadékhűtések piaci megjelenését.

A Thermaltake két új AIO megoldásának három közös jellemzője van: elsőként a nagy teljesítményű TOUGHFAN 12 Turbo radiátor ventilátorokat használják, amelyek kimagasló, 2500 RPM-es sebességre is képesek, így erőteljes légáramlást kínálva a hűtés hatékonyságának garantálása érdekében, függetlenül attól, hogy gamer vagy irodai PC-ben kerül elhelyezésre. Másrészt a kiválóan megvilágított, 2,1 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkező hűtőblokkok (és a 3,9 hüvelykes LCD kijelzőt használó memóriablokk a Floe RC Ultra hűtésen) kiváló megjelenést és széleskörű testreszabási lehetőségeket kínálnak a felhasználók számára, hogy személyre szabottabb vizuális effektusokat hozzanak létre beleértve a vicces animációk vagy fényképek használatát is. Továbbá mindkét megoldás a legújabb Thermaltake TT RGB PLUS 2.0 szoftverét is támogatja, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy valós időben láthassák a PC-jük legfontosabb információit, beleértve a CPU és GPU állapotának figyelését, valamint a széleskörű személyre szabási lehetőségeket a jobb vizuális élmény érdekében.

Elérhetőség, garancia és árazás

A Thermaltake Floe RC Ultra 240/360 CPU és memória, valamint a TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU all-in-one folyadékhűtő már megvásárolható a Thermaltake hivatalos partnereinek és forgalmazóinak kínálatából. A gyártó a Floe RC Ultra hűtésre kétéves, a TOUGHRAM RC memóriamodulokra korlátozott élettartamú, és a TOUGHLIQUID Ultra kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. Az AIO folyadékhűtők naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.