A THERMALTAKE BEMUTATJA VADONATÚJ TOUGHPOWER GF3, IRGB ÉS SFX SOROZATÚ TÁPEGYSÉGEIT

Támogatják a PCIe Gen 5-öt

2022. július 18., Tajpej, Tajvan*–*A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta legújabb tápegységeit, beleértve a GF3, iRGB és SFX sorozatokat. A GF3 és az SFX sorozat PCIe Gen 5 kompatibilis, ami azt jelenti, hogy ezek a tápegységek 12+4 pines interfésszel érkeznek és natívan támogatják a hamarosan érkező RTX 4000 sorozatú grafikus kártyákat, ráadásul több különböző választható kapacitással lesznek elérhetők. 

Kezdjük a Toughpower GF3 sorozattal! A teljesen moduláris termékcsaládot egy natív 12+4 pines PCIe Gen 5 csatlakozóval tervezték meg, valamint kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációjával is, így készen áll a következő generációs PCIe által kínált új élmény feltárására. Különlegesség, hogy a GF3 1650W natívan két PCIe 14+2 pines csatlakozót is támogat, így egyidejűleg képes ellátni két csúcskategóriás grafikus kártya áramfelvételi igényeit. A teljesen moduláris Toughpower GF3 sorozat 1650, 1350, 1200, 1000, 850 és 750 W-os választható kapacitással és 80 PLUS Gold hitelesítéssel érkezik. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó Toughpower GF3 sorozat 100%-ban kiváló minőségű, Japánban készült kondenzátorokkal érkezik. Hovatovább, a teljes sorozat megbízható és stabil működést, valamint egyenletes és tiszta teljesítményt nyújt a feszültségstabilitás révén. 

A Toughpower iRGB PLUS Titanium 1250W/1650W esetében, egy Riing Duo RGB-ventilátort építettek be a tápegységbe, amely esztétikus megjelenést biztosít. A Toughpower iRGB PLUS Titanium sorozat teljesen moduláris kialakítású, alacsony profilú lapos kábelekkel érkezik, 100%-ban kiváló minőségű 105°C-os Japánban készült kondenzátorokat használ, valamint 80 PLUS Titanium hitelesítéssel és nem utolsósorban Smart Power Management Platform támogatással rendelkezik, így olyan információkhoz férhetsz hozzá, mint például a hatékonyság/teljesítmény arányainak alakulása, valamint az energiafogyasztási-, ECO- és energiatakarékossági jelentések. A termékcsalád az SPM biztonsági védelmet is tartalmazza, amely két fő funkciót kínál: áramellátási riasztás és távoli kikapcsolás. Először is, az áramellátási riasztás segítségével a felhasználók azonosíthatják a mobilalkalmazás segítségével, ha a tápegység ventilátora meghibásodott, túlmelegedett vagy abnormális feszültség megy keresztül a komponenseken. Másodszor, a távoli kikapcsolással beütemezhetik, hogy mikor kapcsoljon ki a számítógép úgy, hogy fizikailag nem kell ott lenni. Ez a funkció akkor lehet különösen hasznos, ha hatalmas fájlok letöltése közben ott kell hagynod a számítógépedet, amelynek a funkció segítségével csökkentheted a felesleges fogyasztását. 

Ami az SFX sorozatot illeti, a termékcsaládot úgy alakították ki, hogy stabil és folyamatos teljesítményt biztosítson egy kompakt, kis méretű borításban 750 W, 850 W és 1000 W kapacitással. Az új SFX sorozatot natív 12+4 pines moduláris interfész-támogatással tervezték meg. A sorozat teljesen moduláris és kompatibilis az Intel legújabb SFX 12V 3.42, valamint ATX 12V 3.0 szabványaival. Az egyetlen dolog, amit érdemes szem előtt tartani SFX sorozat esetén az, hogy 1000 W-os teljesítményéhez SFX-L méretű kialakítást használtak – 125 mm (Sz) x 63,5 mm (Ma) x 126 mm (Mé). Kondenzátorok tekintetében 100%-ban kiváló minőségű, Japánban készült kondenzátorokat használ, amelyek megszakítás nélkül élményt nyújtanak. 

Ha szeretnél többet tudni a Toughpower GF3, az iRGB, és SFX sorozattal kapcsolatban, kérjük, látogass el a Thermaltake.com oldalra.  

A Thermaltake hivatalos és közösségi oldalai: