A THERMALTAKE ÚJ SNOW ÉS MATCHA GREEN KIADÁSÚ AIO-FOLYADÉKHŰTÉSEI MÁR VILÁGSZERTE ELÉRHETŐK

Új verzió, új színek

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette, hogy a TH120/240/280/360/420 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Snow Edition, a TH280 V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Matcha Green Edition és a TH240/280/360/420 V2 Ultra ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Snow Edition már megvásárolható. A korábbi fekete szín mellett a TH V2 ARGB és a TH V2 Ultra ARGB ezentúl fehér színben is elérhető. A TH V2 ARGB/Ultra ARGB Snow a TH sorozat 2. generációs dizájnja, kiváló esztétikával és hűtési teljesítménnyel továbbfejlesztve. Ezek az AIO-folyadékhűtők 120 mm-es/140 mm-es ventilátormodellek széles választékával érkeznek, lehetővé téve, hogy megfeleljenek a különböző méretű házaknak. Hogy passzoljon a Thermaltake matcha zöld színű toronyházához, egy TH 280 V2 ARGB Matcha Green AIO közül is választhatsz.

TH V2 ARGB Sync All-In-One folyadékhűtő – Snow Edition / TH280 V2 ARGB Sync Matcha Green Edition
A TH V2 ARGB Snow és a TH280 V2 ARGB Matcha Green olyan AIO-folyadékhűtések, amelyek megjelenésüket tekintve nagy értékkel bírnak. Új indusztriális stílusú fedéllel és egy végtelenített tükör kialakítással fantasztikus réteges fényhatásokat jelenít meg és kiemeli az általános esztétikát. Ezen túlmenően, függetlenül attól, hogy hogyan szereled fel a hűtést, a 360 fokban elforgatható fedél lehetővé teszi, hogy könnyen beállítsd a logó irányát a folyadékblokkon. A TH V2 ARGB új színű változatai most még egyszerűbbé teszik számítógéped személyre szabását. A TH V2 ARGB Snow sorozat ideális választás egy teljesen fehér számítógéphez, a TH280 V2 ARGB Match Green passzol a Thermaltake legújabb matcha zöld színű toronyházához, sőt, keverheted is a komponensek színeit, hogy megalkosd a saját stílusod.

TH V2 Ultra ARGB Sync All-In-One folyadékhűtés – Snow Edition
Már az összes TH V2 Ultra ARGB modell elérhető Snow változatban. A TH V2 Ultra ARGB Snow sorozat szintén indusztriális megjelenésű, és egy 2,1 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik a folyadékblokkon. Ez a 480×480-as felbontású LCD kijelző valós idejű információkat képes megjeleníteni a CPU-ról, a helyi időről és az időjárásról. Bármilyen JPG, GIF, PNG, MP4, MOV és AVI fájlt feltölthetsz a TH V2 Ultra ARGB Snow személyre szabásához. Ezenkívül a TH V2 ARGB és TH V2 Ultra ARGB minden egyes nagy teljesítményű CT120/CT140 ARGB ventilátora 9 állítható LED-del rendelkezik, így a felhasználók létrehozhatják álmaik fényeffektusait az 5 V-os alaplapi fényvezérlő szoftveren keresztül.

A TH V2 ARGB Snow, a TH280 V2 ARGB Matcha Green és a TH V2 Ultra ARGB Snow mindegyike megvásárolható már. Ha költséghatékony AIO-folyadékhűtést keresel páratlan esztétikával és nagyfokú személyre szabhatósággal, akkor ne maradj le a vadonatúj TH V2 ARGB/Ultra ARGB sorozatú AIO Snow és a TH280 V2 ARGB Matcha Green kiadásairól!

A Thermaltake TH V2 ARGB és TH V2 Ultra ARGB sorozatú AIO-k jellemzői:
Nem számít, milyen a PC-d, ránk számíthatsz!

A TH V2 ARGB és a TH V2 Ultra ARGB új színű kiadásai különféle típusú számítógépeket fednek le. A TH V2 ARGB Snow sorozat három 120 mm-es ventilátorral érkező modellt, beleértve a TH 120/240/360 V2 ARGB Snow-t, valamint kettő 140 mm-es ventilátorú modellt kínál, köztük a TH 280/420 V2 ARGB Snow-t. A TH280 V2 ARGB Matcha Green tökéletesen illeszkedik a The Tower 200-hoz és a Ceres 300-hoz, így egy teljesen Matcha Green összeállítást hozhatsz létre! A TH V2 Ultra ARGB Snow sorozat két 120 mm-es ventilátorral érkező modellt, beleértve a TH 240/360 V2 Ultra ARGB Snow-t, valamint kettő 140 mm-es ventilátorú modellt kínál, köztük a TH 280/420 V2 Ultra ARGB Snow-t.

TH V2 ARGB: új verzió, új dizájn
A TH V2 ARGB indusztriális stílusú külsőt kapott, hogy feldobja a 360 fokban elforgatható fedél megjelenését. A végetlen tükörhatás (Infinity Mirror Lighting) hozzáadásával a sorozat változatosabb vizuális effekteket nyújthat rendszerednek nagyobb mélységgel, mint aminek látszik.

TH V2 Ultra ARGB: új design, ugyanaz a minőség
A TH V2 Ultra ARGB indusztriális stílusú megjelenést kapott, hogy feldobja a 2,1 hüvelykes LCD kijelzőt. 480×480-as nagy felbontásával könnyedén megjelenítheted a 16,8 millió színű videókat vagy fényképeket.

TH V2 Ultra ARGB: Szabd személyre LCD kijelződet!
A TH V2 Ultra LCD kijelző nagymértékben testreszabható a valós idejű információk megjelenítésétől a JPG, GIF, PNG, MP4, MOV és AVI fájlok lejátszásáig, vagy akár a helyi idő és időjárás megjelenítéséig a kijelzőn, ami mind csodálatos vizuális látványt kölcsönöz a számítógépednek.

Szinkronizáld CT120/140 ARGB-ventilátorokkal!
A CT ventilátorsorozatból kifejlesztett TH V2 ARGB V2/140 ARGB és a TH V2 Ultra CT120/140 ARGB-ventilátorokat használ megnövelt sebességgel, és kombinálhatod azokat egyes toronyházaink előtelepített ventilátoraival, hogy egységesítsd PC-d hűtését. A CT120 ARGB 57,05 CFM-es légáramlást biztosít 2,23 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben 25,8 dBA-s zajszintet tart fent. A CT140 ARGB-ventilátorok 1800 RPM-es sebességgel rendelkeznek és 84,32 CFM-es légáramlást biztosítanak 3,02 mm-H2O statikus nyomás mellett, miközben 34,7 dBA-s zajszintet tartanak fent.

Továbbfejlesztett hűtési felület kompakt kialakítással
A TH V2 ARGB és a TH V2 Ultra ARGB sorozat egy 27 mm vékony radiátorral és egy vastagított, 20 mm-es rézkamrával továbbra is egyszerű telepítést biztosít, miközben még jobb hűtési teljesítményt nyújt.

Kevesebb kábel, kisebb rendetlenség
Az új, kábelbe integrált daisy-chain kialakítás lehetővé teszi a ventilátorok közvetlen összekapcsolását, így minimálisra csökkenti a 4 pines PWM- és 3 pines ARGB-portokkal kapcsolatos igényeket az alaplapon, és lerövidíti a ventilátorok közti kábelhosszt. Egy 900 mm-es PWM-kábelt és egy 900 mm-es ARGB-kábelt is mellékeltünk az egyszerű kábelmenedzsmentért az összeszerelés során.

Helyben tartja a kábeleidet
Te is tapasztalhattad már, hogy az 5 V-os ARGB-kábelek könnyen kihúzódnak, amikor összerakod a számítógéped. Ne aggódj, az 5 V-os ARGB-csatlakozókapocs garantálja a kábelek megfelelő csatlakozását, és nem fognak kilazulni váratlan körülmények között sem!

Tartsd hűvösen rézzel!
A nagy teljesítményű rézlemez felgyorsítja a hőelvezetést. A kiváló minőségű és megbízható pumpa maximális vízkeringetést tesz lehetővé, folyamatosan hűtve a rézlemezt. Az alacsony párolgást biztosító cső hatékonyan csökkenti a hűtőfolyadék-veszteséget, ezért nincs szükség utántöltésre.

Bármelyik CPU megfelelő lehet
A csomag rögzítőkereteket tartalmaz a legújabb Intel és AMD CPU-foglalatokhoz, hogy kompatibilis legyen a legmodernebb CPU-platformokkal, beleértve a legújabb Intel LGA1700 és AMD AM5 CPU-kat.

Kompatibilitási lista:
Intel: LGA 2066/2011/1700/1200/1156/1155/1151/1150
AMD: AM5/AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2

Szinkronizáld az alaplapi RGB-szoftverrel!
Arra tervezték, hogy szinkronizálni lehessen az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szoftverekkel. Támogatja az 5 V-os ARGB-csatlakozóval rendelkező alaplapokat, így a fények közvetlenül a fent említett szoftverből vezérelhetők, anélkül, hogy extra fénykezelő szoftvert vagy vezérlőket kellene telepíteni.