A ZOWIE BEJELENTETTE AZ EC3-C EGERET ÉS A JELENLEG PIACON LÉVŐ EGEREINEK FRISSÍTETT VÁLTOZATAIT

2021. június 23., Tajpej, Tajvan – Az EC sorozat megjelenése óta a BenQ tulajdonában lévő ZOWIE mindig is arra törekedett, hogy a profi játékosok személyes preferenciái alapján alkossa meg termékeiket, ezzel segítve őket a jobb teljesítmény elérésében a kompetitív mérkőzések során. Mivel manapság egyre több népszerű FPS cím érhető el a játékok piacán, amelyek újabb, eddig nem látott játékmechanikai elemeket vezetnek be, amelyek eltérő egérhasználati követelményeket eredményeznek a hirtelen függőleges mozdulatok miatt. A Zowie EC3-C egeret ezekhez a követelményekhez igazodva alkotta meg.

Az EC3-C mellett a ZOWIE bejelentette a jelenleg piacon lévő egereinek C változatú frissítéseit (beleértve az EC, FK, S és ZA sorozatokat), így a jelenleg népszerű modellek is elérhetővé válnak kisebb súlyú kivitelezéssel, paracord borítású kábelezéssel és új, 24-lépcsős egérgörgővel. A frissítést elsőként az EC sorozat tagjai kapják meg.

Az EC3-C hossza rövidebb, mint az EC2-é, így könnyebben mozgatható, és jobban megfelel a legújabb játékok igényeinek. Hasonlóan a korábbi EC-modellekhez, az új változat is ugyanazt a Pixart PMW 3360 optikai szenzort használja, amelynek érzékenysége 400/800/1600/3200 DPI között állítható. A felső kategóriás optikai szenzor mellett az új EC3-C súlya mindössze 70 gramm, így kiváló megoldást nyújt a kompetitív játékosok számára.

A játékosok számára a megfelelő egér kiválasztása teljesen szubjektív, hiszen nincs egyetlen olyan egységes forma vagy tulajdonság, amely minden felhasználói igényt kielégít. A BenQ ennek következtében egy Mouse Fitting Kit szolgáltatást is nyújt, amely segítségével a felhasználók könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő formavilágot.

Tudj meg többet az EC3-C-ról a Zowie.BenQ.eu oldalon.