AZ FSP BEMUTATTA A LEGÚJABB NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ORVOSI TÁPEGYSÉGÉT

2021. október 21., Tajpej, Tajvan – A Protek az FSP almárkája már több évtizede foglalkozik a minőségi orvosi tápellátási megoldások gyártásával. A hatékony fejlesztési képességeknek és a sok éves tapasztalatnak köszönhetően a vállalat büszkén mutatja be a legújabb FSP 150M-K sorozatú orvosi tápegységet, amely alkalmas a nagy méretű háztartási orvostechnikai készülékek tápellátásához, valamint akár klinikai és kórházi környezetben is használható.

Az FSP 150M-K sorozatú AC/DC külső tápegységek 96-120 watt közötti teljesítmény leadására képesek, továbbá a széleskörű, 80-264 VAC bemeneti feszültségtartománynak köszönhetően egyaránt alkalmazható nagyobb háztartási orvostechnikai eszközökhöz, például köpetszívó gépekhez, porlasztókhoz, légzőterápiás készülékekhez, pulzoximéterekhez, hordozható oxigénellátó készülékekhez, valamint oxigénkompressziós készülékekhez is, hogy megelőzhetők legyenek a felmerülő feszültségproblémák a biztonságosabb működés érdekében.

Az FSP lehetővé teszi a tápegység testreszabását is az ügyfeleik igényei alapján. A bemeneti aljzatok száma (IEC320/C6, IEC320/C8, IEC320/C14 és IEC320/C18) a felhasználási módtól függően választható ki. A sorozat áramfogyasztása készenléti állapotban kevesebb, mint 0,15 W, ami megfelel a DOE VI teljesítményszintnek és a CoC EPS V5 tier 2 követelményeinek. Ezenkívül az új modellek IP54 szintű por- és vízálló hitelesítéssel rendelkeznek, így akár 5000 méteres tengerszint feletti magasságban is használhatók.

Az FSP150M-KFC legfőbb jellemzői:

  • Külső méretek: 6,9 x 3,55 x 1,11 hüvelyk
  • A Class II. modell megfelel az IEC 60601-1-11 szabványnak
  • Teljesítménytényező-beállító áramkörrel rendelkezik
  • Túlfeszültség védelem
  • Túláram védelem
  • Összhangban van az RoHS előírásokkal

Az FSP Group egy professzionális kutatási és fejlesztési csapattal rendelkezik, amely számos orvosi tápegység referencia szabványt, valamint személyre szabott termékfejlesztési szolgáltatásokat nyújt. Egyedi igények esetén, kérjük vedd fel a kapcsolatot az FSP képviseletével.