A QNAP BEMUTATTA A KOIBOX-100W VIDEOKONFERENCIA MEGOLDÁSÁT

A KoiBox-100W 4K vezeték nélküli vetítési képességge és helyi tárolóhellyel is rendelkezik, így kiváló megoldást jelent a privát/felhőkonferenciák lebonyolításához

2022. január 26., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózati- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a KoiBox-100W videokonferencia berendezését, amely 4K vezeték nélküli vetítést, négyirányú kommunikációt és helyi tárhelyet kínál a széleskörű használhatóság érdekében. A KoiMeeter videokonferencia operációs rendszert futtató KoiBox-100W ideális megoldást kínál a költséges SIP-alapú konferenciarendszerek helyett, továbbá kimagasló biztonságot nyújt egy privát tárgyalórendszer kiépítéséhez. A KoiBox-100W lehetővé teszi a Zoom®, a Skype™, a Microsoft Teams®, a Cisco Webex® és a Google Meet™ hívásokhoz történő csatlakozást is a platformok közötti kommunikáció leegyszerűsítése érdekében.

„A piacon lévő hasonló termékekkel összehasonlítva a KoiBox-100W rendkívül egyszerűen használható, emellett további előnyöket kínál a költséghatékonyság és a privát felhőalapú biztonság terén, valamint lehetővé teszi a népszerű felhőalapú videokonferencia-szolgáltatások használatát is.” – nyilatkozta Hanz Sung, a QNAP intelligens videózással foglalkozó üzletágának menedzsere, majd hozzátette: „Minden egyben videokonferencia- és vezeték nélküli prezentációs megoldásként a KoiBox-100W tökéletes a kis- és közepes méretű tárgyalókhoz, igazgatói irodákhoz, tantermekhez, előadótermekhez és remekül használható még otthoni környezetben is. A WiFi 6 támogatása stabil videóhívást tesz lehetővé a KoiBox-100W-tal, emellett a QNAP QHora-301W routerével párosítva a felhasználók a legjobb minőségű vezeték nélküli kapcsolatot érhetik el a környezetükben.”A KoiBox-100W könnyedén hordozható és egyszerűen használható, mindössze egy HDMI kijelzőhöz és a hálózathoz kell csatlakoztatnod. A készülék segítségével akár egy négyirányú videokonferencia is létrehozható a KoiMeeter-t futtató QNAP NAS-ok és a KoiMeeter mobilalkalmazással rendelkező okostelefonok között. A KoiBox-100W a SIP-rendszereket (Avaya® vagy Polycom®) és a felhőalapú konferenciaplatformokat is támogatja a többplatformos kommunikáció megvalósítása érdekében. A 4K vezeték nélküli vetítés megkönnyíti, hogy az ugyanabban a tárgyalóteremben tartózkodó összes résztvevő egyszerűen megtekinthesse a KoiBox-100W képernyőjét egy HDMI-kijelzőn anélkül, hogy külön számítógépekre lenne szüksége.

A KoiBox-100W nagymértékben integrálva lett a különböző mobileszkészülékekkel, továbbá lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen megoszthassák a képernyőjüket a KoiBox-100W készüléken látható QR-kód beolvasásával. Az értekezletekhez a KoiMeeter mobilalkalmazás segítségével is csatlakozhatsz. A KoiBox-100W további funkciói közé tartozik az automatikus válaszküldés, a címjegyzék és az Insight View, amely lehetővé teszi az értekezlet résztvevői számára, hogy távolról megtekinthessék a prezentációt a számítógépükön.

Az adatvédelmet és biztonságot hangsúlyozó privát felhő koncepciója köré tervezett KoiBox-100W tartalmaz egy 2,5 hüvelykes SATA meghajtórekeszt is (SSD/merevlemez külön megvásárolható) a megbeszélésekről készített videó- és hangfelvételek tárolásához, ezzel egy biztonságos és produktív kommunikációs platformot biztosítva a csapatok közötti és a belső/külső együttműködéshez.

A KoiBox-100W legfőbb tulajdonságai

Intel® Celeron® processzor, 4 GB DDR4 memória, 1 x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekesz, 1 x 1 GbE RJ45 LAN port, 1 x HDMI 1.4b kimenet, 4 db USB 3.2 Gen 2 Type-A port, WiFi 6 (802.11ax), 1,09 kg-os súly, ingyenes RM-IR004 távirányító

További termékinformációért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.