QNAP KIADJA A CONTAINER STATION 3.0

Támogatja az LXD-t, a Dockert és a Kata Containers könnyű virtualizációs technológiákat

Tajpej, Tajvan, 2023. augusztus 2. – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési és tárolási megoldások vezető innovátora ma bejelentette a Container Station 3.0-t, amely megújult felhasználói felülettel érkezik, kényelmesebb és rugalmasabb konténertelepítési élményt és tárolási környezetet kínálva a fejlesztőknek.

Szeretnénk köszönetet mondani minden felhasználónak, aki a Container Station 3.0 béta tesztelése során visszajelzést küldött, hiszen ezek nagyban segítették a hivatalos verzió javítását és finomítását” – mondta Jimmy Tan, a QNAP termékmenedzsere. „A Container Station felhasználóinak mostantól még kényelmesebb és felhasználóbarátabb konténertelepítési és -kezelési élményben lehet részük, kiküszöbölve a felesleges konfigurációs lépéseket és időt takarítva meg.

A QNAP Container Station az egyetlen NAS-konténerplatform a piacon, amely támogatja az LXD-t, a Docker®-t, a Katát és Kubernetest (K3s). A fejlesztők hatékonyan futtathatják a konténeralkalmazásokat, és biztonságosan elmenthetik az adatokat a QNAP NAS-on, hogy egy sokoldalú, konténeralapú mikroszolgáltatás-architekturális megoldást építhessenek ki. A Container Station 3.0 tovább optimalizálja a felhasználói élményt, így segíti a fejlesztőket a konténerek intelligens futtatásában és kezelésében.

A Container Station 3.0 megújult felhasználói felületének előnyei

  • Módosítsd az online konfigurációkat és frissíts valós időben a futó konténerek újraalkotásával!
  • Mentsd el a gyakran használt konténerparancsokat a nagyobb hatékonyság érdekében!
  • Tölts fel kép- és YAML-fájlokat helyi eszközökről (PC vagy QNAP NAS) vagy a felhőből!
  • Többféle hálózati mód és VLAN-támogatás
  • Testreszabott konténerinformációs listák
  • Alkalmazássablonok a gyors indításokhoz

Container Station 3.0 rendszerkövetelmények:
x86-alapú (Intel vagy AMD processzor) QNAP NAS QTS 5.1.0 (és újabb) vagy QuTS hero h5.1.0 (és újabb) rendszerrel.

Ha szeretnél többet megtudni a Container Stationről, kérjük, látogass el a www.qnap.com/go/software/container-station oldalra.
További termékinformációkért és a QNAP NAS-ok teljes kínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.